2015-09-05 10:15:39
Φωτογραφία για Sony Xperia Z5 Premium, το πρώτο 4K smartphone στον κόσμο
Η Sony με το Xperia Z5 Premium, προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στα εκατομμύρια των φίλων της, καθώς με την υψηλής αισθητικής ναυαρχίδα της κατάφερε κυριολεκτικά να κλέψειτην παράσταση και να γίνει η συσκευή που μαζί με το Huawei Mate S κατάφεραν να κυριαρχήσουν στη φετινή IFA.

Τα tech specs της συσκευής δεν χρειάζονται ιδιαίτερες "συστάσεις", καθώς το νέο παντοδύναμο smartphone όχι μόνο είναι γρήγορο σαν τον άνεμο, αλλά παράλληλα είναι και αρκετά ανθεκτικό και στιβαρό. Ειδικότερα, το Ζ5 Premium έρχεται με την εντυπωσιακή οθόνη 5,5 ιντσώνανάλυσης 4K και με 801ppi pixel density κάνοντας τη διαφορά, μπαταρία 3.430mAh, βάρος 180 γραμμάρια, ενώ διατίθεται σε ασημί, χρυσό και μαύρο, ενώ μάλιστα διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και έκδοση όπου το back plate του, είναι καθρέφτης!

Όσον αφορά, τα υπόλοιπα tech specs, το Xperia Z5 Premium διαθέτει SoC Snapdragon 810, ο οποίος συνδυάζεται 3GB μνήμης RAM, 23MP επιβλητικό αισθτηρά κάμερας που φέρει την εγγύηση και την ποιότητα της Sony, όπως επίσης 32GB αποθηκευτικού χώρου.


Η elegant αισθητική σε συνδυασμό με την εκπληκτική οθόνη 4Κ που αποτελεί μία πρωτοπορία για τη Sony είναι βέβαιο ότι θα δελέασει τους απαιτητικούς users, οι οποίοι αναζητούν το κάτι παραπάνω από τη συσκευή τους. Η σύντομη γνωριμία που είχαμε μαζί του στο πλαίσιο της έκθεσης IFA, σίγουρα μας άνοιξε την όρεξη και περιμένουμε πως και πως να το γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον προσεχή Νοέμβριο που αναμένεται στην  χώρα μας Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ