2015-09-05 11:35:05
Φωτογραφία για Δέκα χρόνια μετά τη διάλυση των Hi-5 διαβάστε τι δηλώνει η η Shaya
Η Shaya φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «HELLO!» και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μιχαλόπουλο, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για ποιο λόγο διαλύθηκαν οι «Hi-5», το συγκρότημα μέσα από το οποίο μας συστήθηκε μουσικά, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στο ενδεχόμενο της επανένωσης τους.

Αναφερόμενη στα χρόνια της σόλο καριέρα της, είπε χαρακτηριστικά «Ήταν το 2005 όταν πήραμε την απόφαση να διαλύσουμε το συγκρότημα Hi-5. Πέρασαν ήδη 10 χρόνια. Μου φαίνεται απίστευτο. Σαν να ήταν χτες!».

Σκέφτηκαν, ωστόσο, ποτέ ότι μπορεί τελικά να ήταν μια λάθος απόφαση η διάλυση του συγκροτήματος; «Από την αρχή ξέραμε ότι ήταν λάθος που διαλύθηκαν οι Hi-5. Δεν ήταν όμως δική μας απόφαση, ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής της Warner εξωτερικού, που δεν ήθελε πια να κρατήσει την ελληνική παραγωγή στη χώρα μας, οπότε εμείς αυτομάτως θα μέναμε χωρίς εταιρεία. Όπως και έγινε. Δε βρήκαμε εταιρεία, δεν είχαμε προτάσεις και αναγκαστικά διαλυθήκαμε. Πάντως, πριν από δυο χρόνια συζητήσαμε μήπως καταφέρναμε να συνεργαστούμε ξανά, κάτι που είναι αδύνατο, καθώς η καθεμιά μας ζει σε άλλη χώρα», εξομολογήθηκε.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ