2015-09-05 12:17:19
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ... ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΦΕΡΕΤΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πρόσφατα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού, Ρικάρντο Φερέτι, ο οποίος είναι προπονητής και της Τίγκρες, δεν είχε συμπεριλάβει στις κλήσεις του τον Άλαν Πουλίδο, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Προφανώς λόγω και της κόντρας που έχει ο επιθετικός του Ολυμπιακού με την πρώην ομάδα του έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο ντεμαράζ του Τύπου της χώρας, σύμφωνα με το οποίο, προσπαθούν με κάθε τρόπο να... πείσουν τον Φερέτι πως είναι άδικο για τη μεξικανική ομάδα να μην στηρίζεται σε έναν παίκτη όπως ο Πουλίδο.

Αυτό τουλάχιστον θέλει να... «πει» η ιστοσελίδα futboltotal.com.mx, που σε δημοσίευμά της για τους πέντε Μεξικανούς που ντεμπούταραν με γκολ στην Εθνική, είναι και ο παίκτης του Ολυμπιακού.

«Ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση από τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του στο Μεξικό με τίποτα λιγότερο από ένα χατ-τρικ. Ο παίκτης έβαλε τρία γκολ στο 4-0 επί της Νοτίου Κορέας. Ο Πουλίδο μπόρεσε μετά από αυτό το ματς να κληθεί στην αποστολή για το παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και μετά να κάνει το βήμα για τη μεταπήδησή του στην Ευρώπη, καθώς σήμερα ανήκει στον Ολυμπιακό», γράφει το δημοσίευμα για τον Πουλίδο, ασκώντας παράλληλα πίεση στον Φερέτι για να τον πάρει κάποια στιγμή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ