2015-09-05 13:38:22
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΡΝΑΝΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ ΣΤΟ... ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ
Στα πρόσωπα των Ερνάνι και Ιντέγε Μπράουν ο Μάρκο Σίλβα στηρίζει πολλά για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Δύο παίκτες που ήρθαν για να ανεβάσουν και άλλο την ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού και να προσφέρουν στον Πορτογάλο τεχνικό δύο ακόμη πολύτιμες λύσεις.

Από τη στιγμή που και οι δύο έφτασαν στο φινάλε των μεταγραφών, το ζητούμενο για τον Μάρκο Σίλβα είναι να μπορέσουν να μπουν άμεσα στο κλίμα της ομάδας και να είναι πανέτοιμοι για τα δύσκολα επίσημα ματς που έρχονται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γι' αυτό ακριβώς και ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε μετά την πρώτη προπόνηση που έκαναν την Πέμπτη, να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης για να αρχίσουν σιγά σιγά να... «δένουν» με την ομάδα.

Φυσικά, ο χθεσινός Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών που απουσιάζουν, όμως το ζητούμενο ήταν να πάρουν το... «βάπτισμα του πυρός» έστω και ανεπίσημα οι δυο νεοαποκτηθέντες παίκτες, ώστε με αρχή τον αγώνα με τον Πλατανιά να μπουν και σε επίσημα παιχνίδια.


Τόσο ο Ερνάνι όσο και ο Ιντέγε Μπράουν αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Πορτογάλο να παίρνει θέση στα άκρα της επίθεσης και τον Νιγηριανό στην κορυφή. Αμφότεροι έδειξαν έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης καθώς άλλωστε είχαν κάνει κανονικά προετοιμασία με τις προηγούμενες ομάδες τους, με τον Ερνάνι πάντως να είναι αυτός που έδειξε συνολικά... πιο έτοιμος.

Ο Ερνάνι έδειξε την ικανότητα που έχει στο γρήγορο παιχνίδι παίζοντας με ταχύτητα, έχοντας μάλιστα μια εξαιρετική ενέργεια στο ενεργητικό του στο 67΄όταν ξεμαρκαρίστηκε έξοχα βγάζοντας σε καλή θέση τον Καμπιάσο που δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Ιντέγε από την πλευρά του, «γέμισε» την αντίπαλη περιοχή, είχε καλές τοποθετήσεις και έδειξε πως μέρα με τη μέρα θα μπορέσει ανεβάζοντας στροφές να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως επιλογή για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ