2015-09-05 13:50:05
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2016…θα θερίσεις ό,τι έσπειρες!
«Σε παραλίες σκουπιδότοπων ,με κασετόφωνα και μπαρ , θ΄ανταμωθούμε μια χρυσή Πρωτομαγιά » (Διονύσης Σαββόπουλος) Τα «μπάνια του λαού » τελείωσαν , καιρός για τις «εκλογές του λαού». Ήδη άρχισαν οι επιτήδειοι «ανεξάρτητοι» του τόπου μας να συντάσσονται με τον σκληρό κομματισμό . Ήδη άρχισαν να (ξανά) χαϊδεύουν τα αυτιά των ψηφοφόρων .Εμείς , ως κίνημα ελευθέρων πολιτών «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ ,(το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό σχήμα του Δήμου Λαμιέων) ,για άλλη μια φορά Δεν θα φροντίσουμε να γίνουμε αρεστοί αλλά χρήσιμοι και να επισημάνουμε σε κάποιους κακούς πολίτες τα παρακάτω :

α) Η εφημερίδα που –κακώς – άφησες στη θάλασσα ,στο βουνό ,στη πόλη ,στο χωριό ,θα διασπαστεί σε 6 εβδομάδες . Οπότε δεν θα τη συναντήσεις μπροστά σου την Πρωτομαγιά του 2016 για να σου θυμίσει την ευθύνη σου .

Όμως:

β) Τα αποτσίγαρα θα σε περιμένουν εκεί για τα επόμενα 1-5 χρόνια!


γ) Οι πλαστικές σακούλες θα σε περιμένουν εκεί για τα επόμενα 10-20 χρόνια !

δ) Τα πλαστικά ποτήρια θα σε περιμένουν εκεί για τα επόμενα 50 χρόνια!

ε) Τα αλουμινένια κουτάκια θα σε περιμένουν εκεί για τα επόμενα 80-200 χρόνια! (και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου και τα δισέγγονά σου και τρισέγγονά σου και βάλε …)

ζ) Τα γυάλινα μπουκάλια θα σε περιμένουν εκεί για τα επόμενα 1,000,000 χρόνια! ( και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου και τους αγέννητους ,για αιώνες !!!)

Η «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ και ο επικεφαλής της Γιώργος Σαγιάς ,ξεκινούν εκστρατεία ενημέρωσης για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των συντοπιτών μας σε θέματα ρύπανσης , οικολογισμού και περιβάλλοντος και καλούν όλες και όλους ανεξαιρέτως τους συντοπίτες μας να πολλαπλασιάσουν τα μηνύματά μας και με αιχμή του δόρατος τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους να προβούν σε εθελοντικές δράσεις στις κοινότητες ,στις συνοικίες ,στις γειτονιές και όπου μπορεί ο καθένας ώστε να πάψουν να κάνουν οι κακοί πολίτες τον πανέμορφο τόπο μας έναν απέραντο σκουπιδότοπο.

Ο οικολογισμός , ο κοινοτισμός και ο κοινωνισμός είναι μέρος της βάσης ενός νέου πατριωτισμού ,του εθνομελλοντισμού που θεωρεί την τοπική αυτοδιοίκηση βασικό πυλώνα μιας εθνικής ανασυγκρότησης και αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα. Εμείς ,και θέλουμε και μπορούμε να συμβάλλουμε. Εσείς;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ