2015-09-05 18:37:06
Φωτογραφία για Γιάννης Μανιάτης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος [video]
«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος» σημειώνει στη συνέντευξή του στο RizopoulosPost ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα, πρώην υπουργός και υπεύθυνος για την αναστγκρότηση της σοσιαλδημοκρατίας Γιάννης Μανιάτης αναδεικνύοντας υποπ αυτό το πρίσμα τη σημασία του να είναι το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα, ώστε να μπορεί να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή την επόμενη μέρα.

Εκτιμά πως η τρίτη θέση για το ΠΑΣΟΚ είναι πιθανή, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το δυνητικό προσπέρασμα της Χρυσής Αυγής, κόμμα από το οποίο το ΠΑΣΟΚ έχασε και την έδρα στην Αργολίδα για 400 σταυρούς.

Ο Γιάννης Μανιάτης μιλά για την ανάγκη κυβερνήσεων συνεργασίας, αλλά και για το μέλλον και τις χαμένες ευκαιρίες της Κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.

Τέλος αναφερόμενος στην μπκοκαρισμένη επένδυση στις Σκουριές της Χαλκιδικής, όπου περίπου 2000 οικογένειες βρίσκονται σε εκκρεμότητα σημειώνει πως «ή είμαστε μια χώρα που πιστεύει πως έχει ορυκτό πλούτο και πιστεύει πως με βάση αυτό τον ορυκτό πλούτο μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να μην εξαρτάται από τα μνημόνια και τους δανειστές ή θα είμαδτε μια χώρα που θα σκύψει το κεφάλι της στρουθοκαμηλικά στην άμμο και θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει». Εκτιμά μάλιστα πως η αξιοποίηση των ορυκτών πόρων μπορεί να επιφέρει έως και 40 δις ευρώ και να δημιουργήσει περίπου 10000 νέες θέσεις εργασίας.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ