2015-09-06 15:44:10
Φωτογραφία για EURO 2016: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου για τα προκριματικά
Η πρώτη ομάδα που θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας, το καλοκαίρι του 2016 είναι γνωστή. Η Αγγλία δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από το Σαν Μαρίνο με 6-0 και να εξασφαλίσει την πρόκριση. "Έπιασε" τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ο Ρούνεϊ. Σημαντικές νίκες για Ουκρανία και Ρωσία.

Σαν Μαρίνο - Αγγλία 6-0

Χωρίς ν’ αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο, η ομάδα του Ρόι Χόντζον έβαλε… ένα γκολ λιγότερο απ’ τις συνεχόμενες νίκες της μέχρι τώρα (επτά)! Και το έκανε με τον Γουέιν Ρούνεϊ να γράφει ιστορία.

Ο αρχηγός των «λιονταριών» άνοιξε το σκορ στο 13’ (με πέναλτι που κέρδισε ο Στόουνς) και φτάνοντας τα 49 τέρματα με το εθνόσημο, έπιασε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην κορυφή των σκόρερ.

Εσθονία - Λιθουανία 1-0

Όσο για το άλλο ματς του ομίλου, η Εσθονία λύγισε τη Λιθουανία με γκολ του Βασίλιεφ στο 71’ και χάρις σ’ αυτό το δύσκολο 1-0, παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης.


Ρωσία - Σουηδία 1-0

Στη Μόσχα, η Ρωσία τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Σουηδία - η οποία είχε τον Ντουρμάζ (Ολυμπιακό) βασικό αλλά τους Μπεργκ (Παναθηναϊκός) και Όλσεν (ΠΑΟΚ) στον πάγκο, αλλά πέτυχε το στόχο της. Ο Ντζιούμπα στο 38ο λεπτό, έδωσε το προβάδισμα στους Ρώσους. Ο Μάρκους Μπέργκ πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε στο 88' μεγάλη ευκαιρία, για να ισοφαρίσει.

Λουξεμβούργο- Σκόπια 1-0

Στο "Ζοζί Μπαρτέλ" του Λουξεμβούργου, η τοπική εθνική ομάδα χρειάστηκε το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων προκειμένου να κάμψει την αντίσταση των γειτονικών Σκοπίων. Σκόρερ, ο Τιλς. Το Λουξεμβούργο ανέβηκε στην προτελευταία θέση κι έριξε στην τελευταία τη γειτονική χώρα.

Ουκρανία - Λευκορωσία 3-1

Υπόθεση ενός ημιχρόνου, του πρώτου εν προκειμένω, ήταν για την Ουκρανία το ματς με τη Λευκορωσία. Ο Κράβετς στο 7', ο Γιαρμόλενκο στο 30' και ο Κονοπλιάνκα με πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα, διαμόρφωσαν το 3-0 για τους Ουκρανούς, από το πρώτο ημίχρονο. Ο Κορνιλένκο με πέναλτι, μείωσε για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ