2015-09-07 02:28:07
Φωτογραφία για Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας φοβάται να κυβερνήσει και να κάνει διάλογο
Σε ομιλία του στη Θεσσαλία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι φοβάται να κάνει διάλογο και να κυβερνήσει.

"Πήρε 251 ψήφους στη Βουλή και πήγε σε εκλογές", είπε σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega και εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία έδωσε θετική ψήφο ώστε η χώρα να μη φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. "Είναι δυνατόν να βρίσκεται στο παιχνίδι και να ζητάει τη βοήθεια του κοινού και να ανοίξει η κουρτίνα δύο; Εδώ κυβερνάμε τη χώρα", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι πραγματοποιεί εκλογές εξπρές χωρίς να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για διάλογο και τόνισε πως το έκανε αυτό για προλάβει πριν έρθουν τα "ραβασάκια" για τον ΕΝΦΙΑ και το 23% ΦΠΑ.

"Φοβάται και τον διάλογο. Καλά να φοβάται να κυβερνήσουμε μαζί αλλά και να μην συζητήσουμε;", υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και ειρωνικά ζήτησε συγγνώμη στον Αλ. Τσίπρα για τον χαρακτηρισμό "ψευτράκος", που ο ίδιος του είχε αποδώσει.

Επίσης πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης στην οποία θα συμμετέχουν επιστήμονες ανεξαρτήτων κομματικής τοποθέτησης που θα μπορούν να συζητούν με τους δανειστές και κατά τη διάρκεια των αξιολογήσεων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ