2015-09-07 08:30:12
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Νίκος Ζήσης στάθηκε στην ενέργεια που άλλαξε το... momentum του αγώνα με τους Κροάτες και χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη... ηγέτη της ομάδας και ευλογία που τον έχει!

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε υπομονή απέναντι στη ζώνη και ήμασταν άστοχοι. Στο δεύτερο μέρος κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα και βρήκαμε εύκολα καλάθια. Το παιχνίδι άλλαξε momentum με την ενέργεια που βγάλαμε. Κάναμε κάποια λάθη στο αμυντικό transition, κάτι που έδωσε ψυχολογία στη γηπεδούχο ομάδα» δήλωσε ο 32χρονος γκαρντ, προσθέτοντας:

«Όμως είχαμε περισσότερη ενέργεια, πήραμε 14 ριμπάουντ και με τους καλούς δημιουργούς μας, που είχαν 21 ασίστ, φτάσαμε στη νίκη. Το 4/20 τρίποντα θα βελτιωθεί. Αν και λένε πως δεν έχουμε καλούς σουτέρ, θεωρώ θέμα χρόνου να μπουν και τα σουτ. Πρέπει να συνεχίσουμε και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτηθείς για την εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη, εξήγησε: «Όλοι ξέρουν πως ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας. Είναι ευλογία να τον έχουμε. Κάποιοι ξεχνούν πως στα πέντε χρόνια που δεν είχαμε επιτυχία δεν τον είχαμε για δύο καλοκαίρια και στη μία διοργάνωση έπαιζε τραυματίας. Κάποιοι το ξεχνούν αυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν ότι θα βάλει το μεγάλο σουτ. Έχουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες και το σημαντικό είναι ότι ακόμη και παίκτες που δεν παίζουν πολύ μπορούν να κάνουν τη διαφορά και υποστηρίζουν την ομάδα από τον πάγκο. Αυτό είναι το σημαντικό για την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ