2015-09-07 09:50:28
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ Η... ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ!
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων της για τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League και μάλιστα υπάρχει ειδική συμφωνία με τους οργανωμένους.

Όπως μεταδίδουν τα κροατικά ΜΜΕ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές για τα εισιτήριά της για τις αναμετρήσεις της στο γήπεδό της στο Champions League. Μετά από συνάντηση και ειδική συμφωνία με τους οργανωμένους τα δικά τους εισιτήρια θα τιμώνται... στα 2 και τα 4 ευρώ!

Επίσης η αντίπαλος του Ολυμπιακού θα έχει και ειδικά... πακέτα για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της. Το πιο ακριβό είναι στα 1.200 κούνα, δηλαδή στα 161 ευρώ.

Επίσης υπάρχει άλλη τιμή για τη Δυτική κερκίδα στα 107 ευρώ και στην Ανατολική πάλι στα 107 ευρώ. Επιπλέον στο βόρειο τμήμα της εξέδρας οι τιμές θα είναι στα 61 ευρώ. Τα εισιτήρια που θα απομείνουν θα είναι στα 67 ευρώ για ένα τμήμα της Δυτικής εξέδρας αλλά και πιο κάτω, στα 54 ευρώ για ένα άλλο κομμάτι της ίδιας κερκίδας, στα 54 για την Ανατολική πλευρά και το Βόρειο τμήμα και τέλος τα πιο φτηνά στα 41 ευρώ.

Στόχος των ιθυνόντων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι να γεμίσει το Μαξιμίρ σε όλους τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου και θα συνεχισεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι πλέον τυχεροί της υπόθεσης είναι οι οργανωμένοι της ομάδας, που έτσι και αλλιώς πάντως είναι πάντα δίπλα της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ