2015-09-07 12:03:20
Φωτογραφία για Το πάρτι έκπληξη της Μπέττυς στον Αλέξη στη βίλα του κ. DHI
Στο πάρτι μετείχαν περίπου 60 άτομα, όλοι φίλοι και μέλη της οικογένειας, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και φυσικά ο κύριος DHI

Ίσως να ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι του Αλέξη Τσίπρα το φετινό, καθώς τα μέτωπα που είχε να αντιμετωπίσει ήταν πολλά. Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχανε την ευκαιρία για αποδράσεις στο Σούνιο, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά.

Στις φωτογραφίες, που έφερε στο φως το «Πρώτο Θέμα» και που προέρχονται από το προφίλ στο Facebook του επιχειρηματία της DHI, που ασχολείται με την εμφύτευση μαλλιών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται χαμογελαστός να οδηγεί το σκάφος του κ. Γιώτη, ενώ σε μια άλλη παίζει ποδοσφαιράκι με την παρέα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου, στη βίλα του επιχειρηματία η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ με αφορμή την αυγουστιάτικη πανσέληνο, οργάνωσε πάρτι έκπληξη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.


Στο πάρτι μετείχαν περίπου 60 άτομα, όλοι φίλοι και μέλη της οικογένειας, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και φυσικά ο κύριος DHI.

Διαβάστε τι έγραψε στην στήλη του στα Νέα ο Γιώργος Παπαχρήστος

«Τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι, και είναι - παρά τον καύσωνα - η ώρα για έναν θερινό απολογισμό, θεωρώ πως είναι η ευκαιρία να προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου στο υπέροχο φετινό καλοκαίρι της οικογένειας του προέδρου Αλέξη. Συνέβη λοιπόν, το Σάββατο 29 Αυγούστου και, αν και καθυστερημένα, μου φαίνεται πως αξίζει τον κόπο να το αναφέρω, για να καταδείξω απλώς και μόνο ότι το τέως πρωθυπουργικό ζεύγος Αλέξη-Μπέττυς είναι δυο άνθρωποι που δεν κρατούν για τον εαυτό τους τις μικρές όμορφες στιγμές της ζωής, αλλά επιδιώκουν να τις μοιράζονται.

Λοιπόν - γνωστός και μη εξαιρετέος πληροφοριοδότης με διαβεβαίωσε ότι το βράδυ εκείνο, το βράδυ της πανσελήνου του Αυγούστου, το αγαπημένο ζεύγος το πέρασε στο υπενοικιασμένο on the beach σπίτι του γνωστού εφοπλιστή στο Σούνιο, αλλά όχι κατά μόνας, δηλαδή tête-à-tête.

Όπως εγκύρως πληροφορήθηκα, το σπίτι που υπενοικιάστηκε τη ευγενή φροντίδι ενός κυρίου Γιώτη, γνωστού και κυρίου DHI «το αποτέλεσμα μετράει» (εις ό,τι αφορά το «δύσκολο» θέμα της πλήρωσης τριχών αποψιλωμένων κεφαλών), εκείνο το βράδυ «άνοιξε».Η τέως δεύτερη πρώτη κυρία της χώρας (Πρώτη εκ των πραγμάτων είναι η αγαπητή μου κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου) αποφάσισε να καλέσει τους φίλους της, να απολαύσουν το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου συνοδεία house μουσικής. Για ένα full moon party, μια γνωστή αγαπημένη συνήθεια των αστών. Η βραδιά κύλησε υπέροχα δίπλα στο κύμα, είχε ποτό και finger food (από catering φαντάζομαι), συζητησούλα με πολιτική σε ελαφρές δόσεις, γελάκια και αισιοδοξία.

Μου είπαν επίσης ότι το παρτάκι ήταν μια έκπληξη για τον πρόεδρο Αλέξη και το ότι το οργάνωσε η Μπέττυ για να τον ανεβάσει λίγο - μια και το τελευταίο διάστημα δείχνει όλο και πιο απόμακρος (γιατί άραγε;). Μετείχαν περί τα 60 άτομα, όλοι φίλοι και μέλη της οικογένειας (αδερφοξάδερφα), ο απαραίτητος μπαρμπα-Αλέκος Φλαμπουράρης και φυσικά ο κύριος DHI «το αποτέλεσμα μετράει» Γιώτης.

Πάντα τέτοια εύχομαι...

Αυτος ο κυριος Γιώτης τώρα, θα μου επιτρέψει να του πω οτι τον έκανε επιεικώς «ρόμπα» τον προεδρο Αλέξη, ανεβάζοντας φωτογραφίες απο τις σκαφάτες του εξορμήσεις με τον προεδρο, στο facebook. Χες την εκλεισε την σελιδα στο fecebook. Δεν την κατέβασε, απλώς την έκανε προσβάσιμη μονο για τους φίλους του.

Σε ό,τι με αφορά τηλεφωνησα σε διαφόρους φίλους μου αρτινους την καταγωγή, για να πληροφορηθώ περί ποιου Γιώτη προκειται, δεδομένου οτι το επώνυμο απαντάται κάτα κυριο λόγο στην περιοχη της Αρτας. Μιλησα με Στεφανο Τζουμάκα και Δημητρη Τσοβόλα. Ουδείς γνωριζε κάτι περι του κυρίου αυτου. Δεν καταθέτω τα οπλα. Θα μάθω. Αν και δεν έχω –επι του παροντος τουλάχιστον- προβλημα τριχόπτωσης, είναι δυνατον να έχω πατριώτη με τέτοιες «ακρες» και να μην το ξέρω;» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ