2015-09-07 15:24:42
Φωτογραφία για Μύκονος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 31χρονος μετά από ξυλοδαρμό σε beach bar
Ένας μπράβος σε beach bar γνωστής παραλίας της Μυκόνου, ξυλοκόπησε άγρια Κύπριο πελάτη ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρεται στο Θριάσειο νοσοκομείο δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενώ ήδη έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 23:30. Το θύμα, μαζί με φίλους του προσπάθησε να μπει στο μαγαζί όπου εργαζόταν ο μπράβος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ και έτσι ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει» και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξυλοκόπησε ανελέητα τον 31χρονο ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία και αναστάτωση στο νησί των ανέμων καθώς ο νεαρός Κύπριος, 31 ετών και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, χαροπαλεύει ενώ η ιστορία του θυμίζει την υπόθεση του Αυστραλού Ντουζόν που πριν μερικά χρόνια είχε γίνει παγκόσμιο θέμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηi-tech κλέφτες αυτοκινήτων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ηi-tech κλέφτες αυτοκινήτων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ