2015-09-07 19:36:38
Φωτογραφία για Η καζούρα του Καλαφάτη στον Μπουτάρη για τη μεταγραφή Ζέρβα στη ΝΔ
Ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ συμβούλων της διοικούσας παράταξης και της παράταξης "Εντάξει", με αφορμή τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Ζέρβα στη Νέα Δημοκρατία. Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη, θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α' εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, παρότι ο ίδιος δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί δημόσια επί του ζητήματος.

Στο θέμα αναφέρθηκε αρχικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος καλωσόρισε τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στην οικογένεια της ΝΔ. "Είναι σημαντικό το γεγονός ότι το πρωτοπαλήκαρο του Μπουτάρη, προσχώρησε στη ΝΔ και υιοθετεί τις απόψεις της" σχολίασε ο κ.Καλαφάτης και απευθυνόμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, είπε: "Είναι άνθρωποι στο περιβάλλον σου, Γιάννη που με χαρά τους υποδεχόμαστε στη συντηρητική παράταξη. Είναι μια μεγάλη αλλαγή στους κόλπους της παράταξής σου. Άνθρωποι που ήταν κοντά σου εγκαταλείπουν την κεντροαριστερά και προσχωρούν στη συντηρητική παράταξη".


Το σχόλιο του κ. Καλαφάτη προκάλεσε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Άγιου, οποίος παρατήρησε ότι η συζήτηση αυτή ενδεχομένως να φέρνει σε δύσκολη θέση τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στη συνέχεια, επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε "απώλεια" τη μετακίνηση του κ. Ζέρβα στη ΝΔ. "Ο καθένας κάνει αυτό που επιτάσσει η συνείδηση και τα συμφέροντά του. Αν πιστεύει κάποιος ότι πρέπει να αλλάζει θέσεις και κόμματα, είναι δικαίωμά του. Αυτό που είναι σημαντικό στη ζωή, είναι να έχεις αρχές" σχολίασε δεικτικά ο κ. Αβραμόπουλος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ