2015-09-08 19:10:13
Φωτογραφία για «Ο ΑΛΑΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!»
Πηγή πολύ κοντά στον Άλαν Πουλίδο έδωσε όλες τις απαιτούμενες απαντήσεις για την υπόθεσή του στα ερωτήματα των Μεξικανών δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα το Mediotempo από το Μεξικό μίλησε με άνθρωπο του περιβάλλοντος του Πουλίδο, που δεν θέλησε να αναφέρει το όνομά του. Πρόκειται για μία πηγή, που το εν λόγω Μέσο υποστηρίζει ότι είναι... άκρως έγκυρη, δίνοντας τις απαντήσεις που πρέπει για την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο.

Πιο αναλυτικά:

- Τι γίνεται με τον Άλαν Πουλίδο μετά τη νέα απόφαση του CAS και την ανακοίνωση της Τίγκρες;

Ο Άλαν θα συνεχίσει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν έχει καμία υποχρέωση να μιλήσει ξανά στην Τίγκρες. Το συμβόλαιό του μαζί της έχει τελειώσει από την στιγμή που έφυγε από εκεί. Το συμβόλαιο σταμάτησε να έχει ισχύ όταν υπέγραψε στον Λεβαδειακό.

- Τι εκτιμήσεις έχετε για την συνέχεια;

 Η Τίγκρες θα πρέπει να κάνει μήνυση στην FIFA - εάν όντως θέλει να το πάει μέχρι εκεί- για διαφυγόντα κέρδη και ζημιές από τον τερματισμό του συμβολαίου. Η αποζημίωση τέτοιας φύσεως βαραίνει την αμέσως επόμενή του ομάδα, τον Λεβαδειακό. Εάν χρειαστεί ότι είναι να πληρωθεί, θα πληρωθεί από εκεί. Ο Άλαν δεν θα τιμωρηθεί πουθενά και για τίποτα.


- Ο πρόεδρος της Τίγκρες λέει πως θα ζητήσει από την FIFA την άρση της προσωρινής άδειας του παίκτη. Εάν γίνει αυτό τι θα ισχύσει;

Εφόσον ο Άλαν συνεχίζει να παίζει δίχως πρόβλημα, δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον ούτε κάποιο... θέμα.

- Τι θα γίνει εάν η Τίγκρες κάνει μήνυση στον ποδοσφαιριστή;

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι μπορεί να πάει μέσω FIFA για να ζητήσει χρήματα ή κάποιου είδους αποζημίωση. Η FIFA είναι υπεύθυνη για να ορίσει το ύψιος της αποζημίωσης. Θα πρέπει να λάβει υπ' όψιν της όλες τις παραμέτρους. Μία τέτοια διαδικασία με δίκες και αποφάσεις όμως μπορεί να πάρει έως και έναν χρόνο. Ίσως και παραπάνω...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ