2015-09-08 23:53:19
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ... «ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Την... τρέλα και το συναισθηματικό του δέσιμο με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ρομπέρτο!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε και αφορούσε την επέκταση της συνεργασίας του με την εταιρία γαντιών της Rinat για τα δύο επόμενα χρόνια, δεν έκρυψε το... πάθος και την αγάπη του για τον Θρύλο και τον ασύγκριτο κόσμο του.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο Ρομπέρτο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον μοναδικό λαό του Θρύλου για την απίσετυτη στήριξη που παρέχει στην ομάδα, ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για το τι ομάδα υποστηρίζει στην Ισπανία, αρκέστηκε να πει με κατηγορηματικό ύφος: «Είμαι Ολυμπιακός!».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παρέλαβε από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Rinatgreece, Γιώργο Γουμάγια τα νέα του γάντια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Ευχαριστώ τη Rinatgreece και γενικότερα τη Rinat, δηλαδή τους ανθρώπους από το Μεξικό με την τεχνογνωσία που δίνουν. Η εμπειρία είναι φανταστική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα γάντια γι’ αυτό δέχθηκα την ανανέωση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι σχετικό με τις εμφανίσεις μου στο μέλλον. Στόχος μου πάντα είναι να τα δίνω όλα, να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση και το σίγουρο είναι πως έχω τα κατάλληλα υλικά που μου τα προσφέρει η Rinat.

Τα πρώτα μου γάντια ήταν δώρο των γονιών μου. Όταν ήμουν μικρός, το καλύτερο δώρο που μπορούσαν να μου κάνουν ήταν γάντια. Τα παιδιά τώρα είναι τυχερά γιατί έχουν εξαιρετικά γάντια και είναι πολύ καλή και η παιδική σειρά της Rinat. Υπάρχει εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια στα γάντια και μαθαίνεις να πιάνεις καλύτερα τη μπάλα.

Όλα αλλάζουν πλέον, γίνονται καλύτερα. Τα γάντια είναι απαραίτητα στη δουλειά μας και η Rinat μου παρέχει καλά γάντια που με βοηθούν ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ