2015-09-09 12:25:01
Φωτογραφία για Κουρουμπλής: Η χώρα θα έχει κυβέρνηση και θα κάνουμε 4.500 προσλήψεις στην Υγεία
Σύμφωνος στην άποψη ότι την επομένη των εκλογών ο τόπος «πάση θυσία δεν θα πάει πάλι... σε εκλογές» εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, μιλώντας στον Real FM για τις μετεκλογικές συνεργασίες καθώς και για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν μπουν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είπε: «Εφόσον ο λαός στείλει ένα άλλο μήνυμα -και όχι αυτοδυναμία- οφείλουμε να το αναγνώσουμε με προσοχή και η χώρα θα έχει κυβέρνηση».

«Θα κάνουμε 4.500 προσλήψεις»

Ερωτηθείς στη συνέχεια πόσο εφικτό είναι να υπάρξει ένα «παράλληλο πρόγραμμα» από τη στιγμή που η χώρα έχει συνάψει μνημόνιο, μίλησε για τον τομέα της υγείας φέρνοντας ένα παράδειγμα.

Όπως ανέφερε, «εγώ δεν έχω καμιά δυσκολία να στελεχωθεί το σύστημα με νέο προσωπικό και να επιχειρήσουμε την ανανέωση του συστήματος. Θα κάνουμε 4.500 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ιατρικού και παραϊατρικού. Επομένως, πού με εμποδίζει η συμφωνία να δουλέψω για ένα δύσκολο τομέα;».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στο αποψινό ντιμπέιτ και αν θα έχει επίπτωση στη βούληση των Ελλήνων, ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την άποψη ότι «και το 2009 ο Καραμανλής κέρδισε στα σημεία τον Παπανδρέου, αλλά ο Παπανδρέου τις εκλογές».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ