2015-09-10 13:02:12
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΔΥΟ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΝΟΨΕΙ... ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!
Μεχντί Μπενάτια και Χόλγκερ Μπάντστουμπερ ανεβάζουν... ρυθμούς στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τόσο ο Μπενάτια όσο και ο Μπάντστουμπερ αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους ερυθρόλευκους, μέχρι πρότινος δεν ήταν 100% σίγουρη.

Ωστόσο, τόσο ο Μαροκινός αμυντικός όσο και ο Γερμανός στόπερ συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση της Μπάγερν, δουλεύοντας μάλιστα και αρκετά... σκληρά κατά τη διάρκειά της, προκειμένου να τεστάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα. Ο Μπάντστουμπερ ακολούθησε τρέξιμο, ενώ ο Μπενάτια έκανε και ασκήσεις με μπάλα, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση και των δύο βελτιώνεται.

Αυτό ευχαρίστησε ιδιαίτερα, όπως είναι φυσικό, τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος βλέπει τον Μπενάτια να καλυτερεύει και πιθανότατα να είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να πλαισιώσει τον Ζερόμ Μπόατενγκ στο κέντρο της άμυνας των «Βαυαρών» στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ