2015-09-11 09:18:10
Φωτογραφία για ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ!
Ήρθε στα μέσα της περσινής σεζόν στον Ολυμπιακό, όμως ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να αγωνιστεί για μερικά λεπτά στην Ευρωλίγκα και τίποτα περισσότερο σε όλη τη χρονιά. Με το πέρας του περσινού πρωταθλήματος αρκετοί περίμεναν ότι δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όμως είχε εντελώς διαφορετική άποψη. Μαζί με τον Δημήτρη Αγραβάνη θα είναι οι... συμπαραστάτες στη θέση «τέσσερα» των ερυθρόλευκων, ισχυροποιώντας το ελληνικό στοιχείο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός δείχνει όλο και πιο ανεβασμένος και δείχνει πως έχει εμπεδώσει όσα του ζητάει ο προπονητής του. Στο φιλικό με τα Τρίκαλα, ο Έλληνας φόργουορντ είχε εφτά πόντους με τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ και από ένα κλέψιμο και κόψιμο.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού τονίζοντας πως όσο περνάει ο καιρός οι ερυθρόλευκοι... θα γίνονται και καλύτεροι.


Ποια η άποψη του για την μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας: «Μόλις ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας μας. Είναι αλήθεια πως είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι, όπως πρέπει, για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα φόργουορντ του Θρύλου για να συνεχίσει

«έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, υπάρχουν πολλά καινούργια παιδιά, όπως είμαι και εγώ στην ομάδα, προσπαθούμε να “δεθούμε” και να βρούμε χημεία. Πιστεύω πως κάθε παίκτης θα δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο από φιλικό σε φιλικό. Σήμερα έγινε ένα δυνατό φιλικό, θα δούμε τα λάθη μας, τα οποία ήταν αρκετά και νομίζω πως είναι λογικό αφού είναι το πρώτο φιλικό. Προσπαθούμε να ακολουθούμε τους κανόνες που βάζει στο παιχνίδι ο προπονητής και έχουμε μεγάλη συνέχεια μπροστά μας».

Πολλοί θα αναρωτιούνται πως ακριβώς νιώθει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και γενικότερα το πως νιώθει που είναι στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Ο παίκτης των πρωταθλητών σχολίασε ότι: «Είναι κάτι το απίστευτο, κάτι φοβερό, αλλά ακόμη να πω την αλήθεια δεν το έχω νιώσει στο 100% λόγω του τραυματισμού πέρσι που με άφησε πίσω αρκετά. Προσπαθώ και εγώ να βρω τον εαυτό μου και τα πατήματα μου, θέληση για δουλειά υπάρχει, όρεξη και κοιτάζουμε μπροστά».

Τέλος η Ελλάδα αυτήν την περίοδο δίνει την μάχη της στο Ζάγκρεμπ και το Ευρωμπάσκετ. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με την «γαλανόλευκη». Ο Τσαϊρέλης εξέφρασε την άποψή του για τα όσα έχουν καταφέρει οι... φίλοι του στην Κροατία λέγοντας πως «Ακόμη δεν έχει δείξει το καλύτερο της πρόσωπο, αλλά κερδίζει τα παιχνίδι και μάλιστα με σχετική άνεση και αυτό είναι φοβερά σημαντικό. Θεωρώ πως όταν πρέπει θα είναι στο 100% που μπορεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ