2015-09-11 13:13:11
Φωτογραφία για Βούτσης: Δεν αποκλείω συνεργασία με τον Λαφαζάνη - Ιδεολογικά βρισκόμαστε πολύ κοντά
Ακόμη και προς τη Λαϊκή Ενότητα φαίνεται να «κοιτάζει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Νίκος Βούτσης.

Συγκεριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας μετεκλογικής συνεργασίας με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Είπε, δε, πως μπορεί να υπάρξει μια προγραμματική σύγκληση με τη Λαϊκή Ενότητα καθώς ιδεολογικά βρίσκονται πάρα πολύ κοντά.

Ο κ. Βούτσης τόνισε πως μια αυτοδυναμία είναι εφικτή εαν υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση. Παράλληλα, απέρριψε τις αιτιάσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολώνει το κλίμα και πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε περίπτωση ο κ. Καμμένος να δεχόταν εμάς ως υποβολείς».

Αναφερόμενος στο μνημόνιο είπε πως «υπάρχουν περιθώρια παρεμβάσεων» και υπογράμμισε πως «μπορεί κανείς να ασκήσει πολιτική μέσα στη συμφωνία».

Για τη φορολογία είπε πως «το σύνολο του φορολογικού συστήματος πρέπει να μπει στο επίκεντρο της όποιας κυβερνητικής πολιτικής».

«Το κλειδί είναι η πολιτική διάθεση του κάθε κόμματος,  οι διαχωριστικές γραμμές δεξιά και αριστερά δεν πρέπει να καταργούνται στη δημοκρατία», πρόσθεσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ