2015-09-11 14:58:56
Φωτογραφία για Δ. Λάρνακας: Κινείται νομικά εναντίον δύο εργοστασίων
Τη λήψη δικαστικών μέτρων εναντίον δύο εργοστασίων τα οποία απέρριπταν παράνομα υγρά απόβλητα σε δημόσιο οχετό ομβρίων υδάτων, στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρνακας – Αραδίππου, προωθεί ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας ενημερώθηκε από παράπονα του κοινού για δυσοσμία από οχετούς ομβρίων υδάτων, που προέρχεται από τη Βιομηχανική Περιοχή Λάρνακας - Αραδίππου και διασχίζει τα όρια Αραδίππου και Λάρνακας, με κατάληξη στο κανάλι των Καμάρων».

Το θέμα προσθέτει η ανακοίνωση «διερευνήθηκε από Λειτουργούς των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Δήμων Λάρνακας και Αραδίππου και του Τμήματος Περιβάλλοντος του Κράτους. Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 διαπιστώθηκε παράνομη απόρριψη  υγρών αποβλήτων από δύο εργοστάσια σε δημόσιο οχετό ομβρίων υδάτων και  λήφθηκαν δείγματα τα οποία στάλθηκαν σε διαπιστευμένο χημείο για ανάλυση».

Ο Δήμος Λάρνακας καταλήξει η ανακοίνωση «προωθεί τη λήψη δικαστικών μέτρων εναντίον  των υπευθύνων των εν λόγω εργοστασίων, ενώ η υπόθεση καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία».
Πηγή: ΚΥΠΕ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ