2015-09-11 19:08:12
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η 3η ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Η Super League αφιερώνει την 3η αγωνιστική (12-14/09/2015) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της φίλαθλης κοινής γνώμης, πριν την έναρξη των αγώνων της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα, οι ποδοσφαιριστές θα προβάλλουν μήνυμα για τα οφέλη της άθλησης, ενώ παράλληλα θα προβληθούν σχετικά βίντεο σε όσα γήπεδα διαθέτουν matrix.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού αποτελεί κοινή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών (EPFL), μέλος της οποίας είναι και η Super League και αποσκοπεί στη συμμετοχή όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Super League Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και στηρίζει την κοινή πρωτοβουλία της EPFL και της Ε.Ε. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, ο οποίος ενθαρρύνει τη σωματική δραστηριότητα και κατ’ επέκταση την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και αξιοποιώντας τη δυναμική του Ποδοσφαίρου στέλνουμε ένα θετικό μήνυμα στη φίλαθλη κοινή γνώμη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ