2015-09-11 23:31:07
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ... ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Χοσέ Χολέμπας τονίζοντας ότι ουσιαστικά... αναγκάστηκε να υπογράψει στη Γουότφορντ, προσθέτοντας όμως πως πλέον είναι χαρούμενος για την απόφασή του.

Την αρχική του απροθυμία να αποχωρήσει από τη Ρόμα για λογαριασμό της Γουότφορντ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη «watfordobserver.co.uk» ο Χοσέ Χολέμπας.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν ήταν δική του απόφαση να αποχωρήσει από την Ιταλία, προσθέτοντας ότι... πείστηκε τελικά να υπογράψει στη Γουότφορντ, αφού στη Ρόμα δεν θα είχε θέση βασικού.

«Ήταν μια μεγάλη ιστορία. Η ομάδα έπρεπε να με παραχωρήσει και ήταν καθαρά δική τους απόφαση. Στο τέλος είπα “εντάξει”. Από το να κάθομαι στον πάγκο γιατί είχαν άλλα πλάνα, έπρεπε να πάρω την ευκαιρία και να υπογράψω στη Γουότφορντ.

Τώρα είμαι εδώ και πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος. Στην αρχή ήμουν μάλλον φοβισμένος. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήταν κάτι εντελώς νέο για μένα. Έπαιζα Champions League για μία μεγάλη ομάδα όπως η Ρόμα και τώρα ήρθα στη Γουότφορντ και ήταν τελείως διαφορετικά στο μυαλό μου.

Δεν ήταν δική μου απόφαση, αλλά τώρα είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος. Μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου, δουλεύουν σκληρά και μου αρέσει αυτή η ομάδα», ανέφερε ο Χοσέ Χολέμπας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ