2015-09-12 13:29:07
Φωτογραφία για «ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Τον κορυφαίο Έλληνα αριστερό μπακ έχει ως... πρότυπο ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έχει αναλάβει αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, είναι το πρότυπο του νεαρού αριστερού μπακ των ερυθρόλευκων, ο οποίος θέλει να του μοιάσει.

Μάλιστα, ο Τσιμίκας, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αποκάλυψε πως ο Γεωργάτος ήταν εκείνος που τον... εντόπισε και τον επέλεξε.

«Το πρότυπό μου είναι ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος είναι εκείνος που με επέλεξε να έρθω εδώ», δήλωσε σχετικά.

Αναλυτικά είπε:

Για τις δικές του φιλοδοξίες: «Θέλω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου σε όλα τα παιχνίδια».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα ματς και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε έτοιμοι για το πιο καλό αποτέλεσμα».


Για τον αγώνα με τον Πλατανιά και το ότι έχει δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές: «Αυτό δεν έχει σχέση για μας, εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, γιατί κάθε παιχνίδι έχει και τις δυσκολίες του. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο».

Για το πόσο δύσκολο είναι να μείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι, την ώρα που ακολουθεί εκείνο του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου: «Όπως είπα και πριν, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Συγκέντρωση πρέπει να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, είτε παίζεις με τον Πλατανιά, είτε με την Μπάγερν Μονάχου. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα είναι συγκεντρωμένα και θα παίξουν για το καλύτερο δυνατό».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ