2015-09-13 01:53:04
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ... ΚΑΣΑΜΙ
Ο Σίλβα τόνισε πως δεν μπορεί να γίνεται καμία σύγκριση μεταξύ των αγώνων με Πλατανιά και Μπάγερν, ενώ αναφέρθηκε και στον Κασάμι.

Ο Μάρκο Σίλβα υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς με τον Πλατανιά και την εικόνα που αποκόμισε αλλά και τι κρατάει και τι όχι: Είναι δύο παιχνίδια εντελώς διαφορετικά. Αυτό με τον Πλατανιά και εκείνο με την Μπάγερν. Δεν αξίζει καν τον κόπο να κάνουμε σύγκριση. Άλλο ματς το ένα και άλλο το άλλο. Σήμερα ξεκίνησε πολύ καλά το ματς με την επέμβαση του Ρομπέρτο. Μας βοήθησε να παίξουμε καλά και δυνατά για 60 λεπτά. Μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δεν ήταν καλό αυτό αλλά ήταν αναπόφευκτο λόγω του ματς με την Μπάγερν. Είναι κάτι που δεν θέλουμε να γίνεται και θα το συζητήσουμε.

Την χρησιμοποίηση των Ντουρμάζ και Μιλιβόγιεβιτς και το εάν έγινε αυτό επειδή είχε επικεντρωθεί στον Πλατανιά: Ναι είναι έτσι. Δεν είχαμε καμία επιλογή από το να σκεφτούμε μόνο το σημερινό ματς. Εάν δεν είχαμε σκεφτεί έτσι θα ήταν διαφορετικό το ματς. Έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι και μετά να δούμε την Μπαγερν.


Τον Κασάμι και το κατά πόσον θα παίξει με Μπάγερν: Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη για να αποφασίσουμε. Ποιός θα παίξει και ποιός θα μπει στην αποστολή. Θα πρέπει να βρούμε μία λύση για την απουσία του Μιλιβόγεβιτς. Ο Κασάμι είναι μία επιλογή και είναι διαθέσιμος μετά την επιστροφή του απο την Εθνική, όπως και οι άλλοι διεθνείς, που έχουν κάνει προπονήσεις.

Την ετοιμότητα του Μπουχαλάκη: Ελπίζουμε να καταφέρει να είναι έτοιμος. Μέχρι τώρα δεν έχει προπονηθεί. Ελπίζουμε αύριο να το κάνει. Ελπίζουμε να είναι καλά, όπως το ελπίζουμε και για τον Μανιάτη. Γιατί εάν δεν είναι καλά και οι 2 θα είναι 3 παίκτες απόντες μαζί με τον Μιλιβόγεβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ