2015-09-13 02:15:12
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... (ΡΗΟΤΟ)
Τη δική του απάντηση στον έντονο πανηγυρισμό του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), δευτερόλεπτα μετά την σωτήρια επέμβασή του στο πέναλτι του Ντίνα και κυρίωε στο τι σημαίνει για τον ίδιο ο αριθμός... έξι, που σχημάτισε με τα δάκτυλά του, έδωσε ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, επίσης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην προσεχή κρίσιμη όσο και δύσκολη ευρωπαϊκή πρεμιέρα που περιμένει τους«ερυθρόλευκους την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο:

Για την φάση του πέναλτι που απέκρουσε:

«Ήταν ένα πέναλτι σαν όλα τα άλλα. Πάντα ο τερματοφύλακας προσπαθεί να στηθεί σωστά. Προσπαθεί να μαντέψει σε ποια μεριά θα εκτελέσει ο παίκτης. Ο τρόπος που το πανηγύρισα ήταν έντονος καθώς είχε μεγάλη σημασία για μένα. Έκανα τον αριθμό έξι με τα δάκτυλα μου, καθώς εδώ και 6 χρόνια, το πρώτο πέναλτι της κάθε χρονιάς από αυτές το αποκρούω. Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και το πανηγύρισα έντονα».


Για το ματς με τον Πλατανιά και τις αποκρούσεις του μετά το 3-0:

«Πιστεύω πως όταν το ματς είναι 3-0, ρίχνεις τον ρυθμό σου, είσαι πιο χαλαρός. Ίσως και λίγο κουρασμένος. Επίσης παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ επιθετική. Όποτε είναι λογικό να μας πιέσει στο τέλος».

Για το ματς με την Μπάγερν:

«Όπως πάντα εμείς θα προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την ομάδα, είναι ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς όμως θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ