2015-09-13 09:58:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει χτυπήματα κάτω από την ζώνη στην Θεσσαλονίκη σε συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας
Αγαπητό tromaktiko,

Είμαι ένας ψηφοφόρος της Λαϊκής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη Αποφάσισα να ψηφίσω αυτό το νέο κόμμα γιατί είμαι άνεργος και με εκφράζουν τα άτομα και οι απόψεις τους.

Χθες έγινε η πρώτη ανοικτή εκδήλωση στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στη μικρή πλατεία του πολιτιστικού κέντρου Τούμπας μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά σοβαρά και δυνατά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Κεντρική ομιλήτρια η Κα Νάντια Βαλαβανη (πρώην αναπληρώτρια υπουργός οικονομικών-πρώην βουλευτής β' Αθήνας και νυν υποψήφια Β' Αθηνας με την Λαϊκή Ενότητα). Η υπουργός που έσωσε 1,000,000 ανθρώπους με τον νόμο για τις 100 δόσεις!

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Τρίτη αντιπρόεδρος της βουλής των Ελλήνων -πρώην δεύτερη σε σταυρούς βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και νυν υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης με την λαϊκή ενότητα Κα Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Επίσης μας τίμησε η Κα Γιάννα Γαϊτάνι (πρώην βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα στην Α' Θεσσαλονίκης.


Επίσης ήταν παρών πλήθος κόσμου που ενδιαφέρθηκε να ακούσει τις απόψεις του νέου κόμματος

Δυστυχώς όμως σε ένα ρεσιτάλ ρεβανσισμού από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κο Μπουτάρη τα κοινόχρηστα φώτα στο σημείο ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΝ ΠΟΤΕ και η εκδήλωση θύμιζε κρυφό σχολειό.

Την ίδια μέρα να θυμίσω ότι ο Αγάς δήμαρχος έδιωξε από το (δημόσιο)γραφείο του στο (δημόσιο) δημαρχείο της πόλης μας αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής την Κα Χαραλαμπίδου

γιατί (τόλμησαν) να ζητήσουν την περιοχή του λευκού πύργου για την κεντρική εκδήλωση του κόμματος...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΝ ΠΟΤΕ....ΤΥΧΑΙΟ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

Και μιας και το συζητάμε Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να προσφέρετε απλόχερα δωρεάν ρεύμα στο κιόσκι του σύριζα στην γωνία Λαμπράκη με Κλεάνθους???

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να προσφέρετε το δημόσιο ρεύμα που πληρώνουμε εμείς οι δημότες για την διαφημιστική καμπάνια του σύριζα???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟ 4ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ?

Αυτά προς ενημέρωση......

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ