2015-09-13 11:30:58
Φωτογραφία για Νεκρός δικυκλιστής σε τροχαίο στην Κρήτη - Στην Εντατική ένα ακόμη άτομο
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 22χρονος δικυκλιστής στην Κρήτη, ενώ λίγη ώρα αργότερα, μετά από ένα ακόμη τροχαίο, 4 άτομα διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου - ένας εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και πέθανε μετά από πρόσκρουση σε στύλο

Ο άτυχος νεαρός, ενώ κινούνταν με την μοτοσικλέτα του στο οδικό δίκτυο Ελούντα - Άγιος Νικόλαος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε,  στο ύψος των Χαβανίων, τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά πάνω σε στυλο και στη συνέχεια να συρθεί για αρκετά μέτρα, στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο 22χρονος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λίγα ώρα αργότερα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Στη ΜΕΘ ένας τραυματίας από το δεύτερο τροχαίο

Το πρωί της Κυριακής, επίσης, σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Αγ. Νικόλαο,  με αποτέλεσμα ένα άτομο να οδηγηθεί στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα εξετράτη της πορείας του με αποτέλεσμα και οι 4 επιβαίνοντες να διακομισθούν στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Ένας εκ των τραυματιών,  διασωληνομένος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οπου εισήχθη σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ