2015-09-13 14:00:14
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ... ΜΟΥΦΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ!
Το... λάθος με το οποίο η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ, παραδέχθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, αφού έκανε λόγο για λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι.

Οι Βαυαροί, έρχονται την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε τη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 89ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μίλερ, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Βέβαια, αυτό το πέναλτι δεν έπρεπε να έχει δοθεί ποτέ, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο ρέφερι του αγώνα, Νουτ Κίρχερ, μιλώντας στη «Bild»:

«Εγώ δεν είχα δει πολύ καθαρά τη φάση και εμπιστεύθηκα τον βοηθό μου που είχε καλύτερη οπτική γωνία και είδε ανατροπή μέσα στην περιοχή. Μετά το ματς είδαμε το ριπλέι και εικόνες και κατάλαβα ότι ήταν λάθος η απόφαση. Κάναμε λάθος με το πέναλτι. Είναι δική μου η ευθύνη γιατί εγώ το πήρα πάνω μου και έδωσα το πέναλτι έπειτα από τη συνεννόηση με τον βοηθό μου. Ζητώ συγγνώμη από την Άουγκσμπουργκ γιατί της στέρησα βαθμό...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ