2015-09-13 22:37:10
Φωτογραφία για Η αδικία που βιώνει ένα παιδί - Η πολιτεία δεν το στηρίζει
Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας με στόχο την εξεύρεση μιας σωστής λύσης που θα βοηθήσει το παιδί τους , το οποίο πάσχει από εγκεφαλική παράλυση ζητούν οι γονείς του Νικόλα Μαρκαντώνη, Μίλτος και Γιούλα Μαρκαντώνη.

Σύμφωνα με τους γονείς, ο μόνος αρμόδιος να πάρει την απόφαση για περεταίρω στήριξη που θα αντανακλά στις ανάγκες του παιδιού τους είναι ο Υπουργός Παιδείας.

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι ο Υπουργός δεν τους έχει δεχθεί ακόμη.

Αναλυτικά οι επιστολή στον Υπουργό:

Θέμα : Αίτηση για συνάντηση με Υπουργό Παιδείας Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ , Μετά Από μια σειρά συναντήσεων με α. πολυθεματική ομάδα στο σχολείο φοίτησης του παιδιού μας Νικόλα Μαρκαντώνη ( Μαιος 2014 ) β. Συνάντηση Με Τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης και Κα Κοιρανίδου ( Σεπτέμβρης 2014) γ. Συνάντηση Με επαρχιακή Επιτροπή Ειδικής εκπαίδευσης και με Αίτημα καλύτερης στήριξης με επιπρόσθετη συνοδό με εξειδικευμένη εκπαίδευση και γνώση σε υποστηρικτική τεχνολογία ( Υπολογιστής βλεμματικού έλεγχου και προγράμματος GRID 2) , καθώς και γνώσεις νοηματικής γλώσσας ) μας έχουν παραπέμψει κοντά σας , ως ο μόνος αρμόδιος να πάρετε την απόφαση για περεταίρω στήριξη που θα αντανακλά στις ανάγκες του παιδιού μας
. Θεωρώντας ότι η εκπαίδευση είναι δικαίωμα κάθε παιδιού , ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση για διάλογο και εξεύρεσης μιας σωστής λύσης που θα βοηθήσει το παιδί μας να έχει μια ουσιαστική , δίκαιη και σωστή αντιμετώπιση στο ενιαίο εκπαιδευτικό πλαίσιο. Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση Μίλτος και Γιούλα Μαρκαντώνη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ