2015-09-13 22:42:06
Φωτογραφία για Εύη Φραγκάκη: Το διαζύγιο, η νέα της σχέση & το τέλος από τον ΑΝΤ1
Για το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Κοτταρίδη, τη νέα της σχέση, αλλά και τη διακοπή της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 μίλησε η Εύη Φραγκάκη στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

Επαγγελματικά είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εσένα υπό την έννοια ότι έπειτα από εννέα χρόνια επέλεξες να φύγεις από τον ΑΝΤ1, διατηρώντας όμως καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του σταθμού.

Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τα ωραιότερα χρόνια της καριέρας μου –μέχρι στιγμής τουλάχιστον– τα πέρασα στον ΑΝΤ1. Είναι ένα πολύ μεγάλο κανάλι που μου έδωσε τεράστιες ευκαιρίες. Άλλωστε εκεί ξεκίνησα να δουλεύω στα 18 μου και πήγα ξανά κάνοντας μεταγραφή το 2006. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και δημιουργική επαγγελματικά περίοδος, όσον αφορά τόσο τις πολλές ευκαιρίες που μου δόθηκαν όσο και τις σχέσεις που έχτισα με συναδέλφους οι οποίες θεωρώ ότι θα κρατήσουν για μια ζωή. Ήταν υπέροχα.

Δεν σε στεναχώρησε αυτή η εξέλιξη, δεδομένου ότι πάρα πολλά στελέχη του ΑΝΤ1 έφυγαν;


Έχω μάθει από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο επάγγελμα ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Ποτέ δεν λες «Θα μείνω εδώ για πάντα». Οπότε σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δεθεί και να ζει με την αγωνία του «Θεέ μου, αν φύγω από εδώ, τι θα κάνω». Είσαι πάντα alert, έτοιμος για αλλαγές. Εξάλλου τα εννέα χρόνια ήταν ήδη πολλά. Συνήθως οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές μένουν πολύ λιγότερο σε κάθε κανάλι και κάνουν μικρά άλματα σε άλλα μετερίζια. Εμένα με ευνόησε πολύ αυτή η περίοδος και είμαι πια έτοιμη να ανοίξω τα φτερά μου για αλλού.

Να υποθέσω δηλαδή ότι συζητάς ήδη με άλλο τηλεοπτικό σταθμό;

Ναι. Είμαι σε διαπραγματεύσεις. Δεν είναι όμως κάτι ανακοινώσιμο, καθώς δεν έχω υπογράψει ακόμη. Ούτως ή άλλως, ζούμε μια εποχή πάρα πολύ έντονη πολιτικοοικονομικά που όλα είναι ρευστά. Δεν έχει ακόμη κλείσει κάτι πολύ συγκεκριμένο, ώστε να μπορώ να το ανακοινώσω. Βρίσκομαι πάντως εν μέσω σοβαρών συζητήσεων.

Θα έκανες gossip εκπομπή;

Μ’ αυτές τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, δεν επιτρέπεται από τις εξελίξεις σε ένα δημοσιογράφο που έχει τη διαστροφή της ενημέρωσης να πει «απαρνιέμαι πλήρως την ενημέρωση και το γυρίζω στην ψυχαγωγία».

Όσον αφορά τα προσωπικά σου τώρα, διανύεις μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο με το σύντροφό σου Γιώργο Σαχάτ, όπου μάλιστα αποδεικνύεις για άλλη μια φορά ότι είσαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος που δεν κρύβεται ούτε παίζει κρυφτό με τους παπαράτσι.

Το ρήμα «κρύβομαι» εμπεριέχει εξ ορισμού μία ανάγκη να μη φανερώσεις κάτι για το οποίο είτε ντρέπεσαι είτε δεν σου αρέσει ούτε εσένα κατά βάθος ή είναι παράνομο. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει στην προσωπική μου ζωή. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη. Από την άλλη ως χαρακτήρας δεν είμαι ενθουσιώδης, με την έννοια του μόλις γνωρίσω έναν άνθρωπο να θέλω κατευθείαν να το ανακοινώσω. Δεν έχω τέτοιο άγχος, αλλά ούτε και την αγωνία να το αποκρύψω. Με τον Γιώργο είμαστε σχεδόν μισό χρόνο μαζί, γεγονός που με κάνει πιο ήρεμη πλέον. Δεν το γνωστοποίησα ούτε το διατυμπάνισα από την πρώτη στιγμή, σαφώς, αλλά από τη στιγμή που κάποιοι φωτογράφοι βρέθηκαν σε ένα μέρος που έτυχε να είμαι και εγώ με τον Γιώργο και την υπόλοιπη παρέα μου, δεν είχα κανένα λόγο ούτε διάθεση να αρχίσω να παίζω παιχνίδια, όπως να κάθεται ο ένας στη μία άκρη του τραπεζιού και ο άλλος στην άλλη μην τυχόν και φανεί κάτι παραπάνω. Δεν κάνω κάτι παράνομο ούτε διαφημίζω όμως τη σχέση μου.

Τι αγαπάς στον Γιώργο;

Είναι ένας πολύ σοβαρός άντρας. Έχουμε φτάσει και οι δύο σε μία ηλικία όπου μπορείς πάρα πολύ άνετα πια να αντιληφθείς αν με έναν άνθρωπο «ταιριάζουν τα χνώτα σου». Έχουμε κοινά στοιχεία χαρακτήρα, ανατροφής, ενδιαφερόντων, κοινή πορεία ζωής και βέβαια μοιραζόμαστε τις ίδιες επιθυμίες και ανησυχίες για το μέλλον.

Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ερωτευμένη.

Δεν θα μπορούσα να είμαι αλλιώς. Στην ηλικία μας ο έρωτας πια είναι συνειδητοποιημένος.

Πάντα έμπαινες σε σχέσεις μόνο όταν ερωτευόσουν;

Αν δεν συνέβαινε αυτό, δεν είχα λόγο να μπω σε μία σχέση. Ο έρωτας είναι ζωτικής σημασίας και κινητήριος δύναμη. Είναι πολύ όμορφο όταν συμβαίνει.

Ποια η σχέση του Γιώργου με το γιο σου; Μετά το διαζύγιό σου είχες θέσει ως βασική προϋπόθεση για την επιλογή του επόμενου συντρόφου σου να μπορεί να αγαπήσει το παιδί σου;

Συμφωνία από την αρχή δεν μπορείς να κάνεις με κανέναν άνθρωπο. Η βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζουν οι δύο ενήλικες. Εφόσον ισχύει αυτό, προφανώς αντιλαμβάνονται και οι δυο τους ότι όταν θα χρειαστεί να προχωρήσουν στη γνωριμία με το παιδί, θα πρέπει να παραμείνουν σοβαροί, αναγνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης που εμπεριέχει μια τέτοια κίνηση. Ο Σταύρος ευτυχώς είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιδί που έχει κοντά του και τη μαμά του και τον μπαμπά του. Δεν έχει ανάγκη από κάποιο υποκατάστατο. Δεν ψάχνω ένα σύντροφο που θα δώσει στο γιο μου κάτι που του λείπει. Όταν αισθάνεται τη μαμά του ευτυχισμένη, είναι ακόμα καλύτερα ψυχολογικά. Όταν γνωρίζει είτε την καλύτερη μου φίλη είτε τον καλύτερό μου φίλο ή το σύντροφό μου, χωρίς να του γίνονται ανακοινώσεις για το πώς διαχωρίζονται οι σχέσεις, αισθάνεται πάρα πολύ ωραία με την παρέα της μαμάς.

Αλλάζω θέμα. Ήταν ψυχοφθόρο το διαζύγιό σου με τον Δημήτρη Κοτταρίδη;

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει διαζύγιο μη ψυχοφθόρο. Δεν το ακούω καν. Σαφώς και ήταν. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση την οποία πήραμε από κοινού με τον Δημήτρη και έπειτα από πάρα πολλή σκέψη και με τεράστιο βάρος στην ψυχή μας, ειδικά όσον αφορούσε τον Σταύρο. Καταλήξαμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι γονείς, στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως, εάν δεν παραμείνουμε μαζί. Αποφασίσαμε πολύ φιλικά και γλυκά, προτού γίνουν τα πράγματα άσχημα, ότι καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Αυτό εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά, καθώς πλέον είμαστε δύο υπέροχοι φίλοι. Περνάμε πολύ καλύτερα τώρα μαζί απ’ ό,τι όταν ήμασταν παντρεμένοι. Λέμε πολλές φορές ως αστείο πως έχουμε πολύ καλύτερο διαζύγιο απ’ ό,τι γάμο. Είμαστε δίπλα στο παιδί μας, με συναίσθηση της ευθύνης απέναντί του. Ενώ οι προσωπικές μας ζωές είναι χωριστές, η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Ο Σταύρος δεν έχει καμία αίσθηση ότι έχει συμβεί κάτι κακό στη ζωή του. Ευτυχώς ήταν αρκετά μικρός και όχι σε μια πιο ώριμη ηλικία, ώστε να νιώσει ότι άλλαξαν τα πράγματα άρδην στη ζωή του. Και επειδή δεν έχει έλλειψη ούτε από τον ένα γονέα ούτε από τον άλλο, νομίζω ότι επιλέξαμε την καλύτερη λύση.

Τι λείπει από τη ζωή σου;

Έχω την υγεία μου τόσο εγώ όσο και το παιδί μου και οι άνθρωποι που αγαπώ. Δεν μου λείπει τίποτα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ