2015-09-14 16:43:25
Φωτογραφία για Αχαΐα: Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης τη δολοφονία του Γ. Αλεξανδρόπουλου
Την ομολογία του ίδιου του ανηλίκου έχουν πλέον οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές της Πάτρας στα χέρια τους, όπως δηλώνει στο tempo24.gr ο δικηγόρος του 15χρονου δράστη της δολοφονίας του 17χρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου χθες το βράδυ στο προαύλιο σχολείου της Κάτω Αχαίας.

Όπως τονίζει ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Τσόλκας, δεν προκύπτει θέμα bullying, χαρακτηρίζοντας μεμονωμένο το περιστατικό.

Μάλιστα τονίζει πως ο ανήλικος δράστης προσπαθεί να εξηγήσει τα όσα συνέβησαν συνδέοντάς τα με περιστατικό διαπληκτισμού που είχε συμβεί λίγο νωρίτερα με το θύμα.

Οπως επισημαίνει, ο 15χρονος ένιωσε εξευτελισμένος μετά τον μεταξύ τους καβγά, καθώς έφυγε από το σημείο ημίγυμνος, γιατί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το 17χρονο θύμα του είχε σκίσει την μπλούζα.

O δικηγόρος του 15χρονου δηλώνει ότι ο δράστης είναι συντεντριμμένος και χωρίς να έχει ακόμα συνειδητοποιήσει την πράξη του και ειδική παιδοψυχολόγος βρίσκεται δίπλα του και παρακολουθεί τον 15χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη, ζήτησε και πήρε ο 15χρονος δράστης του εγκλήματος στην Κάτω Αχαΐα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε μαζί με την 42χρονη μητέρα του σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, για την οποία ορίστηκε δικάσιμος για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και αφέθηκε ελεύθερη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ