2015-09-14 19:16:14
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΓΙΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Εθνική Ελλάδας ο Σέρχιο Γιούλ, λίγες ώρες πριν τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ μεταξύ της εθνικής Ισπανίας και της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη (15/9, 19:30).

Ο γκαρντ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αν θα είναι αποτυχία ο ενδεχόμενος αποκλεισμός των «φούριας ρόχας» στη φάση των «8».

«Δεν θα είναι αποτυχία αν αποτύχουμε να προκριθούμε στην ημιτελική φάση. Εχουμε όμως την ομάδα για να τα καταφέρουμε, έχουμε τη φιλοδοξία ώστε να πάμε στον τελικό και να εξασφαλίσουμε την απευθείας πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα όμως πρέπει να κερδίσουμε την Ελλάδα», είπε και πρόσθεσε:

«Τώρα είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με την κατάσταση στην οποία ήμασταν στους ομίλους. Έχουμε έναν αγώνα που είναι ζωής ή θανάτου. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε. Είναι σκληρή, πολύ σκληρή ομάδα. Εχει πολύ απαιτητικούς και δυνατούς παίκτες στην άμυνα και το επίπεδο των παικτών της είναι υψηλό. Είναι παίκτες ΝΒΑ, ο Σπανούλης είναι ο πιο ισχυρός απ' όλους. Δεν έχουν χάσει παιχνίδι, αλλά κι εμείς έχουμε τα δικά μας... όπλα».


Για τα νοκ-άουτ, επιπλέον, δήλωσε: «Όταν είσαι σε τέτοιου είδους τουρνουά, πρέπει να κοιτάς τον επόμενο αντίπαλο και όχι αυτούς που θα αντιμετωπίσει στην πορεία της διοργάνωσης. Είναι λάθος να σκέφτεσαι πιο μακριά απ' ότι πρέπει. Πρώτα μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε την Ελλάδα και μετά θα σκεφτούμε τη Γαλλία».

Ακόμα, ο Γιούλ τόνισε σχετικά με το παιχνίδι των δύο ομάδων: «Είναι αλήθεια ότι τόσο εμείς όσο και η Ελλάδα βασιζόμαστε στο transition game. Απαιτείται όμως να παίξουμε καλή άμυνα για να βρούμε πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Και πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας γιατί η Ελλάδα έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες σε όλες τις θέσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ