2015-09-15 11:10:38
Φωτογραφία για 21.000 τόνοι ροδάκινα μοιράστηκαν στους δήμους της Θεσσαλονίκης από την περιφέρεια για τις άπορες οικογένειες
Συνολικά 21.000 τόνοι ροδάκινα δόθηκαν σήμερα το πρωί δωρεάν από την αποθήκη 15 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, προς τους Δήμους του νομού στο πλαίσιο στήριξης οικογενειών με βιοποριστικά προβλήματα που έχει ξεκινήσει η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας σε συνεργασία με τους δήμους.

Η διανομή είχε διάρκεια μίας ώρας και παρών ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και οι αντιπεριφερειάρχες Μητροπολιτικης Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Χάρης Αηδονόπουλος.

Τα ροδάκινα κατανεμήθηκαν στους δήμους ανάλογα με τις καταστάσεις και αποδέκτες τους θα είναι Κοινωνικά Παντοπωλεία, δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, δημόσια σχολεία, τα συσσίτια των Κοινωνικών Συμπράξεων και οι κατασκηνώσεις.

Τα σημεία όπου θα γίνει η δωρεάν διανομή από τους δήμους προς τους πολίτες θα γνωστοποιηθούν από τους δήμους μέσα από δελτία τύπου.

«Οι ανάγκες αυξάνονται καθημερινά ο δήμος στέκεται δίπλα στους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει», ανέφερε κατά τη διάρκεια της κίνησης αυτής ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Πέτρος Αταμιάν.

Όσον αφορά τον αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Χάρη Αηδονοπουλο, ήταν πάνω στο φορτηγό και βοηθούσε στην εκφόρτωση των ροδάκινων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ