2015-09-15 11:30:20
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΕΛΛΑΔΑΣ!
Αγνοεί την ήττα με εύκολες και δύσκολες νίκες στους μέχρι τώρα αγώνες της στο Ευρωμπάσκετ και απολογισμό το πέντε στα πέντε. Ο σημερινός αγώνας με την Ισπανία είναι ο πρώτος... τελικός της Εθνικής Ελλάδας για το Ευρωμπάσκετ. Ο αποψινός προημιτελικός με την Ισπανία (19:30, ΑΝΤ1-OTEsport4) είναι το ματς που ορίζει τη μοίρα της Εθνικής μας.

Για τον Φώτη Κατσικάρη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, «Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε το κάτι καινούριο των Ισπανών», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός για τον μεγάλο προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ κόντρα στους "φούριας ρόχας".

Για τους Ισπανούς που βρήκαν... ζόρια στους προηγούμενους αγώνες τα προβλήματα δείχνουν να λύθηκαν. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα έχει τελικά στη διάθεσή του τους Πάου Γκασόλ και Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ιταλός τεχνικός των "φούριας ρόχας" είδε τους δύο παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας και να είναι "ετοιμοπόλεμοι" για τη σπουδαία αναμέτρηση. Ο σέντερ των Μπουλς εμφανίστηκε προχθες με επίδεσμο στη γάμπα του δεξιού ποδιού του ωστόσο, οι ενοχλήσεις υποχώρησαν και έτσι θα δώσει κανονικά το "παρών" στο ματς, όπως και ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.


Οι διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο παρκέ για την πρόκριση με τις ευχές όλων μας να τους δίνουν δύναμη για το καλυτερο δυνατό! Τα μέλη της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη έχουν πλήρη επίγνωση, τόσο της κρισιμότητας του αγώνα όσο και των μεγάλων δυνατοτήτων τους. Αυτές θέλουν να παρουσιάσουν στο ακέραιο και χωρίς… εκπτώσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο που τους έχει πληγώσει κατ’ επανάληψη. Πού ακόμη και στις στιγμές των θριάμβων της Εθνικής άφηνε το κακό του στίγμα, από την ανώδυνη νίκη στο Ευρωμπάσκετ του 1987, μέχρι την ήττα στον τελικό του Μουντομπάσκετ του 2006. Αυτή η κακή παράδοση αποτελεί έναν ακόμη πολύ καλό λόγο για να νικήσει απόψε η Ελλάδα!

Αυτή η Εθνική, ωστόσο, έχει μέχρι τώρα αποδείξει πως… την έχει την Ισπανία. Και περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν δίνεται η εντύπωση πως η τύχη του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική της απόδοση.

Με νίκη η Ελλάδα μπαίνει τετράδα, συνεχίζει να ονειρεύεται, περιμένει την Πέμπτη στις 22:00 το νικητή του Γαλλία-Λετονία και διεκδικεί από το χρυσό μετάλλιο και την απευθείας πρόκριση στο Ρίο (πρώτη ή δεύτερη θέση) μέχρι το χάλκινο μετάλλιο έχοντας «μαξιλαράκι» τη δεδομένη συμμετοχή στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Και για όλα αυτά θα παλέψουν απόψε οι διεθνείς μας! Και εμείς μαζί τους μέχρι το τέλος!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ