2015-09-15 12:01:05
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ... ΚΑΣΑΜΙ!
Στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας, ο Μάρκο Σίλβα είχε τετ α τετ με τον Παϊτίμ Κασάμι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Ελβετός μέσος δεν ήταν ούτε καν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να... φουντώσει τη φημολογία ότι δεν θα παίξει και με την Μπάγερν Μονάχου. Αυτό που προκύπτει πάντως από τη χθεσινή προπόνηση είναι ότι ο Κασάμι πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να αγωνιστεί δίπλα στον Εστεμπάν Καμπιάσο στον άξονα του Θρύλου.

Ο Σίλβα μίλησε μαζί του γι’ αρκετά λεπτά στο Ρέντη, γεγονός που φανερώνει την πρόθεσή του για το αρχικό σχήμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε στον παίκτη του όλο το σκεπτικό του τόσο για τον σπουδαίο αγώνα της Τετάρτης, όσο και για το ότι ήταν εκτός αποστολής με τον Πλατανιά.

Εξάλλου, ο Κασάμι έχει εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια αλλά και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του... ταιριάζουν περισσότερο σε ένα τέτοιο ματς, «ειδικών» συνθηκών. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται ότι ο Ελβετός μέσος των ερυθρόλευκων… κερδίζει τη «μάχη» για τον χώρο του κέντρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ