2015-09-15 18:18:12
Φωτογραφία για Συγγενικά πρόσωπα του Τσίπρα πήραν δημόσια έργα πριν τις εκλογές
Στην υπόθεση ανάθεσης δημοσίου έργου στην εταιρεία μέτοχος της οποίας είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης αναφέρθηκε από τη Λάρισα ο Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλοντας μάλιστα ότι και συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα πήραν δημόσια έργα πριν τις εκλογές.

«Ο Φλαμπουράρης ο πνευματικός ηγέτης του κ. Τσίπρα πήρε λεφτά ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή.

Είναι μέτοχος, ιδιοκτήτης μίας κατασκευαστικής εταιρείας και επειδή, ξέρετε, είμαστε πολύ μικρός τόπος και γνωριζόμαστε, δεν είναι μόνον ο κ. Φλαμπουράρης, είναι και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα. Είναι άλλοι άνθρωποι από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που πήρανε δημόσια έργα λίγες μέρες πριν τις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Και ο κ. Τσίπρας, το είπα, και νόμισα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια -αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια μπορώ να το πω- έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι εργολάβων. Ο πατέρας του ήταν εργολάβος δημοσίων έργων. Ο θείος ήταν εργολάβος δημοσίων έργων ξεκινώντας την καριέρα του από την χούντα", υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Εάν όντως είπε ο κ. Τσίπρας στο ντιμπέιτ ότι το Ποτάμι ή εγώ έχω σχέση με την διαπλοκή έχει πάρα πολύ θράσος να το λέει αυτό, ο πρωθυπουργός μίας κυβέρνησης που είναι βουτηγμένη μέσα στην διαφθορά και την διαπλοκή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ