2015-09-16 01:37:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΙΛΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ
Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε και την Τετάρτη στους παίκτες του στο περιθώριο της ειδικής ανάλυσης του παιχνιδιού της Μπάγερν Μονάχου.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους παίκτες του Θρύλου είχε και βιντεοθεραπεία και τακτική ανάλυση για την Μπάγερν Μονάχου. Με τον Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του να αναλύουν και να εξηγούν στους ποδοσφαιριστές τα ατού της Μπάγερν Μονάχου, δείχνοντάς τους πλάνα από διάφορους αγώνες της. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέμενε πολύ στο γεγονός πως η Μπάγερν βγάζει φάσεις από τον άξονά της. Πολλές φάσεις και θέλει προσοχή Στα μείον είναι η τακτική και η... στρατηγική της Μπάγερν στα μετόπισθεν. Στις αλλαγές που γίνονται στο αμυντικό κομμάτι αλλά και στα προβλήματα που βγάζουν οι αμυντικοί των Γερμανών σε καθεστώς μεγάλης πίεσης.

«Από εσάς θέλουμε πολύ πρέσινγκ στους αμυντικούς και πολύ... τρέξιμο στο γήπεδο! Ο φορ και οι μεσοεπιθετικοί να μην αφήνουν την μπάλα να κυκλοφορήσει. Να πιέζουν τα μπακ με την πρώτη επαφή για να επιδιώξουν το λάθος και το κλέψιμο.

Όλοι τρέχουμε και όλοι μαρκάρουμε από την αρχή. Πρέπει να καλύπτουμε πολύ καλά τους χώρους. Να μην αφήνουμε κενά μεταξύ των γραμμών. Όσο μεγαλύτερη η πίεση είναι που θα ασκούμε στους αμυντικούς τόσο το καλύτερο», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Σίλβα που εξήγησε και πάλι στους παίκτες του το πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι αυτό το ματς και το πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα από το 1ο λεπτό έως το σφύριγμα της λήξης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ