2015-09-16 09:37:31
Φωτογραφία για Η Alfa Romeo στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015
Νέα Alfa Romeo Giulia• Το απόλυτο αστέρι θα είναι η Giulia Quadrifoglio, ιδανικό μίγμα της φιλοσοφίας της νέας Alfa Romeo και μέγιστης έκφρασης της αντίληψης "meccanica delle emozioni".

• Η ελαφρύτερη και αποκλειστική έκδοση της Giulia Quadrifoglio με τις καλύτερες επιδόσεις μπορεί να αποκτηθεί με online κράτηση ξεκινώντας από την Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

• Έμφαση θα δοθεί επίσης και στη συναρπαστικές Alfa Romeo 4C, σε εκδόσεις Coupé και Spider, το σύγχρονο είδωλο το οποίο αντιπροσωπεύει το αγωνιστικό πνεύμα με το DNA της Alfa Romeo.

• Στο περίπτερο θα βρίσκεται επίσης και μια 1964 Giulia T.I. Super sporting, με το θρυλικό πράσινο τετράφυλλο τριφύλλι το οποίο από το 1923, έχει προσδώσει ταυτότητα στα μοντέλα της Alfa Romeo με τις καλύτερες επιδόσεις.

• Το νέο περίπτερο θα κάνει του ντεμπούτο του στη Φρανκφούρτη. Δημιουργήθηκε με βάση τα πιο έντονα σύμβολα που χαρακτηρίζουν την Alfa Romeo, όπως το ανανεωμένο λογότυπο που διατηρεί το αυθεντικό σχήμα και το ύφος που το έκαναν διάσημο.

Η Alfa Romeo επιστρέφει στην Έκθεση της Φρανκφούρτης με πλήρως ανανεωμένο περίπτερο που χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ