2015-09-16 16:16:41
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ...
Η μεγάλη ώρα για τον Θρύλο έφτασε!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του Champions League με στόχο να την... προσθέσει στη λίστα των ομάδων που έχουν «λυγίσει» μέσα στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται απόψε στη μάχη των ομίλων του Champions League, καθώς υποδέχονται τη Μπάγερν Μονάχου στο «Ναο» (21:45, ΕΡΤ1, OTE Sport 2).

Άπαντες στο Λιμάνι αναγνωρίζουν ότι η Γερμανική ομάδα είναι μια από τους σπουδαιότερες που έχουν υποδεχθεί στο φαληρικό γήπεδο, όμως... από την άλλη πολλές μεγάλες ομάδες που πέρασαν από το Καραϊσκάκη επέστρεψαν με την ήττα στις πατρίδες τους.

Αυτό θέλουν να επαναλάβουν και σήμερα ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να κάνει μία... έκπληξη στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας, χρησιμοποιώντας στον άξονα τον Σαλίνο (λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση).


Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Ντα Κόστα και Μασουακού. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Καμπιάσο, εσωτερικούς μέσους τους Σαλίνο, Κασάμι και οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ιντέγε, έχοντας κοντά του και τον Πάρντο.

Πάντως δεν πρέπει όμως να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από την αρχή και ο Κώστας Φορτούνης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Μανιάτης και Σεμπά.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα παίξουν με τους Νόιερ (τερματοφύλακας), Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα (άμυνα), Αλόνσο (αμυντικός χαφ), Βιδάλ Αλκάνταρα (εσωτερικοί μέσοι), Γκέτσε (ελεύθερο ρόλο), Μίλερ, Κόστα και Λεβαντόφσκι (επιθετικοί).

Στον πάγκο θα είναι οι Ούρλαϊχ, Ραφίνια, Μπερνάτ, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόντε, Γκαουντίνο, Κίμιχ και Κόμαν.

Εκτός είναι ο Μπενατιά, Κίρχοφ, Μανστούμπερ, Ριμπερί και Ρόμπεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός διαιτητής Κάρλος Βελάσκο Μπαρμπάγιο, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλόνσο και Γιούστε.

Απέναντι στην πέντε φορές κάτοχο του (άλλοτε) Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Champions League, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα φέρονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να φτάσουν σε μια ακόμα ονειρεμένη βραδιά!

Σε μια έδρα, που έχουν προσκυνήσει και άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ο Θρύλος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ένδοξη ευρωπαϊκή του ιστορία και να θυμίσει σε όλους ότι στο Καραϊσκάκη, μαζί με τον απίστευτο κόσμο του μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε όλους και σε όλα!

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ