2015-09-17 02:26:04
Φωτογραφία για Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΪΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Στο τυχερό πρώτο τέρμα του Τόμας Μίλερ απέδωσε κατά κύριο λόγο τη δίκαιη νίκη της Μπάγερν επί του Ολυμπιακού ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος εξέφρασε τη... «συμπόνια» του για το πώς το δέχθηκε ο Ρομπέρτο.

Κατανόηση του ενός τερματοφύλακα προς τον άλλο… Ο Νόιερ μίλησε για το τυχερό πρώτο γκολ της Μπάγερν Μονάχου (που ξεκλείδωσε την άμυνα του Ολυμπιακού) με τον Μίλερ, ξεκαθαρίζοντας πως σε τέτοιες φάσεις είναι δύσκολο για έναν γκολκίπερ να αντιδράσει, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του.

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, ήταν σημαδιακό το πώς μπήκε το πρώτο γκολ με τον Μίλερ. Στη συνέχεια η ομάδα πήρε μπρος και φτάσαμε στη νίκη. Ο Τόμας (Μίλερ) έκανε μια σέντρα-σουτ… δεν μπορείς σε τέτοιες καταστάσεις να υπολογίσεις την πορεία της μπάλας, ήταν μια κακή στιγμή για τον Ρομπέρτο. Ήταν ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε τις φάσεις του, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει γκολ. Εμείς βάλαμε και δεύτερο και κάπως έτσι φτάσαμε σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη», ήταν τα λόγια του Γερμανού γκολκίπερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ