2015-09-17 12:58:47
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΟΦ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Οι δύο άσσοι του Ολυμπιακού, σχολιάζουν την κλήρωση του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη (18:30) στο Ρέντη το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Ο Ολυμπιακός έμαθε την Τρίτη το βράδυ, το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Volleyleague Ο.Π.Α.Π. 2015-2016 και την σειρά των «δρομολογίων» που θα πραγματοποιήσει με στόχο στο φινάλε να κατακτήσει το 28ο Πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ενώ για την Πέμπτη (18:30) έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη».

Κατά τα λοιπά οι Ντίμα Φιλίποφ και Δημήτρης Σουλτανόπουλος σχολιάζουν στο osfp.gr την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1. Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεών τους:

Φιλίποφ: «Ανεβασμένο το επίπεδο του πρωταθλήματος»

Ντίμα Φιλίποφ: «Για να κερδίσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα πρέπει να νικήσει όλες τις ομάδες. Αυτό είναι για εμένα το μόνο σίγουρο. Η κλήρωση είναι απλά για να βγει το πρόγραμμα των αγώνων. Σίγουρα το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι ανεβασμένο. Από την πλευρά μας κάνουμε μια καλή και σωστή δουλειά και θέλουμε να επιστρέψουμε τους τίτλους στον Πειραιά.


Το έχω πει πολλές φορές ότι θέλουμε το Ρέντη γεμάτο, μακάρι αυτή η στήριξη που έχει γίνει και με άλλους τρόπους να ενισχυθεί με δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο».

Σουλτανόπουλος: «Το στοίχημα είναι να δέσουμε»

Δημήτρης Σουλτανόπουλος: «Καταρχήν να ευχηθούμε να έχουμε υγεία και στην ομάδα του Ολυμπιακού και στις υπόλοιπες ομάδες, ούτως ώστε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Είμαι της άποψης ότι το πρόγραμμα δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί θα παίξουμε με όλες τις ομάδες ούτως ή άλλως. Ξεκινάμε με ένα εκτός έδρας παιχνίδι στη Σύρο κόντρα σε μια ομάδα ανταγωνιστική. Το στοίχημα για εμάς είναι να δέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί είμαστε ένα καινούργιο σύνολο με πολλούς καινούργιους παίκτες. Πιστεύω ότι με τη δουλειά που κάνουμε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ