2015-09-17 17:20:00
Φωτογραφία για AΠΑΡΆΔΕΚΤΗ Ελένη Τσολάκη - Τα άκουσε για τα καλά! Ρεσιτάλ κακών τρόπων απέναντι στους τηλεθεατές
Σκληρή κριτική στην Ελένη Τσολάκη για τη συμπεριφορά της on air έκανε μέσα από την εφημερίδα Espresso η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

«Κατά τ' άλλα η ψυχαγωγία ξεκίνησε το νέο δημιουργικό κύκλο με καινοτόμες εκπομπές και τόσα φρέσκα σε λόγο και δυναμική πρόσωπα. Ας πούμε, ποτέ δεν περιμέναμε τον Γιώργο Τσαλίκη καλεσμένο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, να μιλά για τη διεθνή του καριέρα με κάτι παραγωγούς παγκοσμίας αδιάφορης φήμης! Η εκπομπή Happy Day ήταν πολύ ανανεωμένη! Αντί τα πρόσωπα της να είναι σκαρφαλωμένα σε σκαμπό, σαν μπαρόβιοι, βρέθηκαν χυμένα σε κάτι καναπέδες, που μόνο με τα σώβρακα και τις πιτζάμες δεν κάθονταν από την υπερβολική άνεση, σαν στο σπίτι τους, που όμως είναι πλατό!», έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Από την πολλή άνεση το ίνδαλμα μας από μονίμως ανερχόμενες παρουσιάστριες Ελένη Τσολάκη έφτιαχνε τα μούτρα της στην κάμερα, σαν να 'ταν καθρέφτης το μόνιτορ, σε ένα ρεσιτάλ κακών τρόπων απέναντι στους τηλεθεατές! Το να καλλωπίζεσαι, ενώ όφειλες να το 'χεις κάνει πριν, στη μούρη του κοινού, το να μασάς τσίχλα, το να φοράς γυαλιά ηλίου και να μην κοιτάς τον θεατή, καθώς και το να απαντάς στους σχολιαστές σου λες και το τηλεοπτικό προϊόν που υπηρετείς είναι ιδιοκτησία σου είναι κάποια από τα απαγορευτικά της τηλεόρασης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ