2015-09-17 18:41:16
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΓΙΑ ΓΚΕΤΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα τον Μάριο Γκέτσε, παρόλο που ο Γερμανός είχε ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο προπονητής των Βαυαρών μπορεί να ποντάρει πολλά στον Γερμανό μέσο, ωστόσο όπως τόνισε με δηλώσεις του η ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας είναι τεράστια και κάποιες φορές πρέπει κάποιοι παίκτες... να μένουν εκτός.

Πάντως, ο Γκουαρντιόλα, θέλησε με τις δηλώσεις του να δείξει τον σεβασμό που τρέφει στον Γκέτσε, αλλά και το πόσο πολύ πιστεύει στον παίκτη του, τον οποίο θεωρεί εξαιρετικό χαρακτήρα με τεράστια ποιότητα.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε:

«Αγαπάω τον Μάριο Γκέτσε. Έχω πει πολλές φορές και θα το πω κι άλλες. Είναι ένας σούπερ χαρακτήρας. Όλα ήταν πιο εύκολα μετά το γκολ του Μάριο. Είναι κορυφαίος παίκτης με τεράστια ποιότητα. Τον καταλαβαίνω, ωστόσο αν ξεκινούσα με τον Γκέτσε, θα με ρωτούσαν γιατί δεν ξεκίνησα με τον Μίλερ ή τον Λεβαντόφσκι. Υπάρχει πολλή ποιότητα και καταλαβαίνω αν απογοητεύεται, αλλά θέλω το καλύτερο για τον Μάριο και είμαι εδώ για να τον βοηθήσω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ