2015-09-17 21:48:56
Φωτογραφία για Tσίπρας ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός της ιστορίας...
40 χρονών είμαι τέτοια καταστροφή της χώρας δεν έχω ξαναδεί από ότι ακούω και από πολλούς άλλους ανθρώπους,40 χρόνια τώρα είπαν ότι θα πατάξουν το καθεστώς του δημοσίου με τα προνόμια και τους κηφήνες τους και δεν το έκαναν,είπαν ότι θα πατάξουν την φοροδιαφυγή έπραξαν εντελώς το αντίθετο,είπαν οτι θα σταματήσουν την διαπλοκή δεν το έκαναν αντιθέτως σκότωσαν τον ιδιωτικό τομέα.Μας έβαλαν στο ευρώ ενώ τότε δεν έπρεπε ,μας έβαλαν σε μνημόνια χωρίς να μας ρωτήσουν.

Το καλοκαίρι με το διάγκελμα του δημοψηφίσματος μας αποτελείωσαν ,η αγορά νέκρωσε όσο ποτέ και ενώ πήγε να σώσει την κατάσταση να πάρουμε πάλι την ανάσα μας πήγε στον πάτο και ενώ του λέμε να προχωρήσει και ας μην τον θέλουμε κάνει εκλογές και μας πάει πάλι πίσω,η πατρίδα έχει τεράστια προβλήματα και δεν γύρισε κανείς ούτε ο πρόεδρος της δημοκρατίας να του πει που πας τί πας να κάνεις και οι υπόλοιποι συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξε.Κανένας πολιτικός μέχρι τώρα δεν ενδιαφέρθηκε ούτε θα ενδιαφερθεί για την χώρα αν δεν αλλάξει το σύστημα ,αυτό πρέπει να το κάνει ο λαός.

Ελπίζουμε ότι τα χειρότερα τα είδαμε και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το σύστημα και να τους δώσουμε επιτέλους το μάθημα που πρέπει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ