2015-09-17 21:50:06
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας δικαιολογεί γιατί έφερε το τρίτο μνημόνιο
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «μάτωσε» για να φέρει «κάτι καλύτερο» για τον τόπο Ότι  «μάτωσε» για να φέρει «κάτι καλύτερο» για τον τόπο υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε νέες του δηλώσεις του βράδυ της Πέμπτης, βάζοντας, μάλιστα, «καλό βαθμό» στην κυβέρνησή του για τις προσπάθειες που έκανε κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης με τους  εταίρους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενικός» στον τηλεοπτικό σταθμό Star και ερωτηθείς αναφορικά με το πώς θα βαθμολογούσε την κυβέρνησή, με βάση τα όσα πέτυχε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής της, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι έδρασε σε ειδικές συνθήκες.

Ωστόσο, επειδή -όπως υπογράμμισε- το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ειλικρίνεια, είπε πως «μάτωσε» για να φέρει κάτι καλύτερο για τον τόπο, ανεξάρτητα από τις προσδοκίες  που υπήρχαν, ενώ πρόσθεσε ότι αν δεν είχε διαπραγματευτεί, τότε τα πράγματα για την χώρα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν θα έβαζε θετικό βαθμό όσον αφορά στα θέματα της καθημερινότητας αν και, όπως εξήγησε, η κυβέρνησή του λειτούργησε σε ένα πλαίσιο δημοσιονομικής ασφυξίας.

«Πρέπει να συγκρίνουμε αυτό που πετύχαμε σε σχέση με ό,τι έδιναν σε εμάς και στην προηγούμενη κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως σε έξι μήνες η κυβέρνησή του δεν μπόρεσε να εφαρμόσει πρόγραμμα τετραετίας και πως βρήκε τοίχο μπροστά της από δυνάμεις που δεν τους ήθελαν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ