2015-09-17 23:17:50
Φωτογραφία για Δείτε πως να διορθώσετε όταν δεν μπορείτε να στείλετε η να δεχτείτε  ένα μήνυμα
Έχετε ένα iphone που δεν σας επιτρέπει να στείλετε η άλλες φορές να δεχτείτε  ένα μήνυμα σε κάποια επαφή ενώ το πρόβλημα δεν είναι από το πάροχο σας? Αν προσπαθήσετε να στείλετε ένα μήνυμα και εμφανιστεί ένα με την ειδοποίηση "Δεν έχει παραδοθεί", ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Αγγίξτε το  και δοκιμάστε να στείλετε ξανά το μήνυμά σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων κινητού δικτύου ή Wi-Fi.Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μηνύματα. Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος του μηνύματος που προσπαθείτε να στείλετε είναι ενεργοποιημένος (iMessage, SMS, MMS ή Ομαδικά μηνύματα):

Αν οι επαφές σας βλέπουν το email σας αντί για τον αριθμό τηλεφώνου σας όταν στέλνετε μηνύματαΑποσυνδεθείτε από το iMessage και το FaceTime και συνδεθείτε ξανά:

Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Μηνύματα > Αποστολή και λήψη. Πατήστε το Apple ID σας και, στη συνέχεια, πατήστε "Αποσύνδεση".Επιλέξτε Ρυθμίσεις > FaceTime. Πατήστε το Apple ID σας και, στη συνέχεια, πατήστε "Αποσύνδεση".Στο iPhone σας πρώτα, συνδεθείτε ξανά στο iMessage και στο FaceTime.Συνδεθείτε ξανά στο iMessage και στο FaceTime στις υπόλοιπες συσκευές σας. 


Αν τα μηνύματά σας δεν αποστέλλονται ή δεν λαμβάνετε μηνύματαΕλέγξτε τα στοιχεία της επαφής σας:

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό αριθμό τηλεφώνου ή τη σωστή διεύθυνση email για την επαφή. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μηνύματα > Αποκλεισμένοι και βεβαιωθείτε ότι η επαφή δεν βρίσκεται στη λίστα αποκλεισμένων σας.

Αν δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή χρειάζεστε βοήθεια για τα ομαδικά μηνύματαΟρισμένες φορές δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε μια συγκεκριμένη επαφή ή ίσως αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα ομαδικά μηνύματα. Για παράδειγμα, μπορεί να απαντήσετε σε μια ομαδική συζήτηση και να λάβετε το δικό σας μήνυμα. Ή μπορεί να αποκτήσατε νέο αριθμό τηλεφώνου και να βλέπετε τον παλιό σας να αναφέρεται ως παραλήπτης σε μια υπάρχουσα ομαδική συζήτηση.

Διαγράψτε τη συζήτηση* που εμφανίζει το πρόβλημα και ξεκινήστε μια νέα συζήτηση:

Ανοίξτε τα Μηνύματα και δείτε τη λίστα συζητήσεών σας.Σαρώστε από δεξιά προς αριστερά πάνω στη συζήτηση που θέλετε να διαγράψετε. Έπειτα αγγίξτε την επιλογή "Διαγραφή".Ανοίξτε τα Μηνύματα, αγγίξτε το και εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email της επαφής ή των επαφών. Συντάξτε ένα νέο μήνυμα και αγγίξτε "Αποστολή". argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ