2015-09-18 01:04:10
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ...
Η κατάσταση και η ετοιμότητα των Τσόρι, Μπουχαλάκη και Μανιάτη θα κριθεί στον Ολυμπιακό από την προπόνηση της Παρασκευής και μετά. Ίσως προφυλαχθεί ο Αργεντίνος μέσος με Ξάνθη, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο ματς με την Μπάγερν.

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες αποχώρησε απο το ματς με την Μπάγερν Μονάχου με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Από τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή ξεκαθάριζαν πως δεν ανησυχούν, ωστόσο επειδή σε έναν τραυματισμό δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, τα πάντα θα ξεκαθαριστούν από αύριο και μετά. Και επειδή ο Τσόρι έχει ταλαιπωρηθεί φέτος με τραυματισμούς, όλα είναι πιθανά.

Πάντως δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να λειτουργήσει... προστατευτικά με την περίπτωση του Αργεντίνου αστέρα του και να τον προφυλάξει από το ματς με την Ξάνθη για να παίξει ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επίσης περιμένει να δει το ποσοστό... ετοιμότητας των Ανδρέα Μπουχαλάκη και Γιάννη Μανιάτη. Και τον πρώτο και τον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας (που τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής με την Μπάγερν για να μπει στην αποστολή ο Βούρος) τους περιμένει πως και πως πίσω.


Το θέμα είναι να μπουν άμεσα σε φουλ ρυθμούς για να μπορούν να υπολογίζονται κανονικά από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά. Ειδικά τον Μπουχαλάκη τον θέλει πολύ για τα πλάνα του (και ως προς το Τσάμπιονς Λιγκ) ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Σαλίνο πάντως είχε να το λέει μετά το ματς για τις χαμένες ευκαιρίες του. Εξηγώντας ξανά και ξανά το τι δεν πήγε καλά και δεν του βγήκαν τα σουτ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ