2015-09-19 02:09:09
Φωτογραφία για Ξεκινά για την Ελλάδα το ταξίδι του miniEURO!
Πανέτοιμοι οι παίκτες μας, αναχωρούν την Κυριακή για την Κροατία – Πρεμιέρα τη Δευτέρα (19:00) κόντρα στο Βέλγιο!

Το ταξίδι για την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση του minifootball ξεκινά και η Ελληνική ομάδα θα είναι για άλλη μια φορά παρούσα σε αυτό! Στην μαγευτική, παραθαλάσσια πόλη του Βερσάρ της Κροατίας, οι παίκτες του Αποστόλη Γκαϊφύλλια θα ριχθούν στη μάχη, προκειμένου να παλέψουν για διάκριση, μεταξύ 32 χωρών που εκπροσωπούνται φέτος στο miniEURO.

Η Ελληνική ομάδα αναχωρεί τα ξημερώματα της Κυριακής με τελικό προορισμό την διοργανώτρια πόλη και στις 22/9 (η σέντρα στις 19:00), αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το στάδιο της προετοιμασίας της, θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου της διοργάνωσης. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει φτερά στα πόδια μας μιας που αυτός θεωρητικά είναι και ο πιο ανίσχυρος από τους αντιπάλους μας, αφού την Τετάρτη, 23 Σεπτέμβρη, στις 21:00 παίζει το ντέρμπι του ομίλου με την ανερχόμενη δύναμη της Ισπανίας. Την Πέμπτη, 24/09, στις 23:00 το βράδυ, η Ελληνική ομάδα κλείνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο απέναντι στους ισχυρούς Τσέχους και εκεί ευελπιστεί να σφραγίσει το εισιτήριο της για την επόμενη φάση.


Το TOTAL της ΦΑΓΕ είναι για πρώτη φορά φέτος παρόν στην Ελληνική Ομάδα την εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό. Η συμφωνία της Ελληνικής Ομάδας με την OB (Orphee Beinoglou) είναι ένα ακόμα δείγμα πως η εταιρία αγκαλιάζει το Minifootball, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δείχνει πιστή στη στρατηγική που χάραξε το 2013 με την σημαντική της υποστήριξη στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball που φιλοξενήθηκε στην χώρα μας.

Μιλώντας για την πρεμιέρα, ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας τόνισε: “Ολοκληρώσαμε με επιτυχία την προετοιμασία μας, δουλεύοντας αρκετά στο κομμάτι της τακτικής και τις στημένες φάσεις. Είμαι ικανοποιημένος από τον ζήλο που έδειξαν οι παίκτες και πάμε φέτος στην Κροατία με στόχο να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είναι περισσότερες ομάδες στη διοργάνωση, περνούν μόνο οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και γι' αυτό πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να περάσουμε.”

Για την πρεμιέρα κόντρα στο Βέλγιο, ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας τόνισε: “Είναι ένας άγνωστος αντίπαλος, αφού δεν έχουμε εικόνα για την αγωνιστική του κατάσταση. Είμαστε όμως καλά προετοιμασμένοι και ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Τα ματς με την Ισπανία και την Τσεχία είναι ιδιαίτερα δύσκολα, αλλά εμείς συγκεντρωνόμαστε τώρα στο ματς της πρεμιέρας, αφού θέλουμε να μπούμε με νίκη στη διοργάνωση.”

Το miniEURO 2015 και οι αγώνες της Ελλάδας μας θα καλυφθούν τηλεοπτικά απο τα κανάλια novasports.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων από τα έχει ως εξής:

Φάση ομίλων:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου:

21:00 Κροατία - Λιθουανία από το Novasports 4

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου:

19:00 Ελλάδα – Βέλγιο από τo Novasports 4,

20:00 Μαυροβούνιο – Κύπρος από το Novasports 4

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου:

19:00 Πολωνία - Κύπρος από τα Novasports 7,

21:00 Ελλάδα – Ισπανία από το Novasports 4

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου:

15:00 Ισπανία – Βέλγιο από τα Novasports 1  και Novasports 1 HD,

17:00 Κύπρος – Γαλλία από τα Novasports 1  και Novasports 1 HD,

23:00 Ελλάδα - Τσεχία από τα Novasports 1  και Novasports 1 HD

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου:

Φάση των «16», Προημιτελικά

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου:

15:00 Α’ ημιτελικός από τα Novasports 1  και Novasports 1 HD,

16:00 Β’ ημιτελικός από τα Novasports 1  και Novasports 1 HD,

20:30 Μικρός τελικός από το Novasports 4,

22:00 Τελικός από το Novasports 4

Η EMF είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball η οποία καλύπτει το άθλημα πανευρωπαϊκά και μετρά περισσότερους από 1.000.000 παίχτες στην γηραιά ήπειρο και κορύφωσή της αποτελεί το miniEURO
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ