2015-09-19 12:38:08
Φωτογραφία για Κύπρος: Παράνομη απόρριψη υγρών βιομηχανικών αποβλήτων σε οχετούς στην Αραδίππου
Την ετοιμότητα και αποφασιστικότητά του για να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την παράνομη απόρριψη υγρών βιομηχανικών αποβλήτων από μονάδες στην βιομηχανική περιοχή Λάρνακας, επιδεικνύει ο Δήμος Αραδίππου.

Με εντολές του Δημάρχου Ευάγγελου Ευαγγελίδη, αναφέρει ανακοίνωση του |Δήμου Αραδίππου. κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, και αφού είχαν προηγηθεί σχετικές προειδοποιήσεις σε πρόσφατη σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων στη Λάρνακα, συνεργείο του Δήμου έκλεισε χθες τον οχετό ομβρίων υδάτων, τον οποίο ασυνείδητοι χρησιμοποιούσαν για απόρριψη αποβλήτων.

Ο οχετός αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα παραμείνει κλειστός μέχρι να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος και να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για πλήρη αντιμετώπισή του. Ο Δήμος Αραδίππου θα ελέγχει πλέον την κατάσταση και θα αποφασίζει αναλόγως για το άνοιγμα ή το κλείσιμο του οχετού, ενώ υπάρχει και σχεδιασμός για άμεσο άνοιγμα του οχετού σε περίπτωση βροχόπτωσης.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη απόφαση Ευάγγελος Ευαγγελίδης είπε ότι «δεν είχαμε άλλη επιλογή από του να λάβουμε δραστικά μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται». «Παρά τις πολλαπλές διαβεβαιώσεις και την επαρκή πίστωση χρόνου που δόθηκε», κατέληξε ο Δήμαρχος Αραδίππου «όταν διαπιστώσαμε ότι δεν λήφθηκαν μέτρα και το πρόβλημα συνεχιζόταν, λάβαμε τα μέτρα μας».

Πηγή: KYΠΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ