2015-09-19 20:18:16
Φωτογραφία για Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Υπηρεσιακή κυβέρνηση
Που ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για τη διαχείριση των συσσωρευμένων και οξέων προβλημάτων και τα αντιμετώπισε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Που επανεκκίνησε σημαντικές διαδικασίες που είχαν βαλτώσει επί μακρόν και είχαν οδηγήσει σε ασφυξία τη λειτουργία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Που είχε το θάρρος να πάρει σημαντικές αποφάσεις χωρίς να υπολογίσει το οποιοδήποτε κόστος και να συντονίσει στοχευμένες δράσεις για την επίλυση των προβλημάτων και άρση των άπειρων δυσλειτουργιών.

Στον τομέα της Υγείας, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπηρεσιακό Υπουργό κ Δημόπουλο, 

που ζήτησε συναντήσεις με τους αρμόδιους θεσμικούς, συνδικαλιστικούς, επιστημονικούς φορείς για την ιεράρχηση του κατεπείγοντος των θεμάτων.που αντιλήφθηκε πλήρως την επερχόμενη κατάρρευση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της υγείας και πήρε σημαντικές πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της χρηματορροής του ΕΟΠΥΥ και της κρατικής επιχορήγησης του ΕΣΥ, ΠΕΔΥ. που ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες ρύθμισης θεμάτων που εκκρεμούσαν μήνες ολόκληρους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

Η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να αποτελέσει πρότυπο χρηστής διαχείρισης για την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες στις 20-09-2015. 

Άννα Μαστοράκου

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

Μέλος ΔΣ ΠΙΣ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ